sunrisea
Fanka BB :)
cierpliwosci i wytrwalosci , czas zbierac sily na kolejny?Dziękuję, że trzymały się kciuki, ale beta nie drgnęła, 9 dpt <0,1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cierpliwosci i wytrwalosci , czas zbierac sily na kolejny?Dziękuję, że trzymały się kciuki, ale beta nie drgnęła, 9 dpt <0,1
Dziękuję, że trzymały się kciuki, ale beta nie drgnęła, 9 dpt <0,1
Jak męża ochrzaniłaś to objawy są i to całkiem prawidłowe. Motylku mnie też po transferze nic nie bolała a jednak mam śliczną córeczkę. Spokojnie.Dziewczyny już nie wyrabiam z tym czekaniem. Nie mam objawów, nic zero. Już nawet myślę czy jest sens brać leki. Dziś normalnie wreszcie kawę wypiłam. Męża ochrzaniłam. Kiedy mogę najwcześniej sprawdzić czy coś drgneło? Transfer blastki był we wtorek.
tulęDziękuję, że trzymały się kciuki, ale beta nie drgnęła, 9 dpt <0,1
Dzisiaj dopiero 4 dpt. Ja bym poszła we wtorek na betę.Dziewczyny już nie wyrabiam z tym czekaniem. Nie mam objawów, nic zero. Już nawet myślę czy jest sens brać leki. Dziś normalnie wreszcie kawę wypiłam. Męża ochrzaniłam. Kiedy mogę najwcześniej sprawdzić czy coś drgneło? Transfer blastki był we wtorek.
Dziewczyny już nie wyrabiam z tym czekaniem. Nie mam objawów, nic zero. Już nawet myślę czy jest sens brać leki. Dziś normalnie wreszcie kawę wypiłam. Męża ochrzaniłam. Kiedy mogę najwcześniej sprawdzić czy coś drgneło? Transfer blastki był we wtorek.
No tak. Usuwali mleczaki a w stałe wsadzali amalgamaty. Bez względu na wielkość dziury, dentysta wywiercał zęba prawie na wylot. :/Kochana w tamtych czasach leczenie to bylo wywiercenie wiekszosci zeba tak zebysie to cudne srebrne gowno zmiescilo [emoji16][emoji16]i nie bylo znieczulen jak teraz wiec nie ty jedna masz traume
Dziękuję, że trzymały się kciuki, ale beta nie drgnęła, 9 dpt <0,1