reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny już nie wyrabiam z tym czekaniem. Nie mam objawów, nic zero. Już nawet myślę czy jest sens brać leki. Dziś normalnie wreszcie kawę wypiłam. Męża ochrzaniłam. Kiedy mogę najwcześniej sprawdzić czy coś drgneło? Transfer blastki był we wtorek.

Dziewczyny już nie wyrabiam z tym czekaniem. Nie mam objawów, nic zero. Już nawet myślę czy jest sens brać leki. Dziś normalnie wreszcie kawę wypiłam. Męża ochrzaniłam. Kiedy mogę najwcześniej sprawdzić czy coś drgneło? Transfer blastki był we wtorek.
Jak męża ochrzaniłaś to objawy są i to całkiem prawidłowe. Motylku mnie też po transferze nic nie bolała a jednak mam śliczną córeczkę. Spokojnie.

Dzisiaj dopiero 4 dpt. Ja bym poszła we wtorek na betę.
Też nie miałam objawów a się udało. Na tym etapie wszelkie objawy, to raczej efekt leków.

Motylku wiem co czujesz, mozna zwariowac! U mnie tez brak objawow, nie sugeruj sie tym. Przy pierwszym transferze mialam bardzo wrazliwe piersi, wiec wydawalo mi sie, ze dobrze, a byla klapa i beta zatrzymala sie na 70. Mysle, ze najwczesniej 6dpt beta lub test moze cos pokazac ale tez moze niekoniecznie. Jak cie bardzo kusi to zrob jakiegos max wrazliwego silanca jutro ale to bardziej bym traktowala jako eksperyment.

Edit: ale ty chyba mialas ten zastrzyk z hcg bo na swiezo prawda? To lepiej za wczesnie nie robic zeby resztek tego nie wykazalo.

Kochana w tamtych czasach leczenie to bylo wywiercenie wiekszosci zeba tak zebysie to cudne srebrne gowno zmiescilo [emoji16][emoji16]i nie bylo znieczulen jak teraz wiec nie ty jedna masz traume :)
No tak. Usuwali mleczaki a w stałe wsadzali amalgamaty. Bez względu na wielkość dziury, dentysta wywiercał zęba prawie na wylot. :/

reklama
Do góry