reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki narazie jest dobrze nie plamie brzuch tylko boli ale od wczoraj cały czas tak boli leżę dużo więcej mało co siedzę , każą mi się oszczędzać wiec nic nie robię tylko na jedzenie mnie wołają

Cześć Dziewczyny. :D
Dzisiaj w kalendarzu mamy tylko @Mieciu85 ale jak ona poda nam wyniki przyrostu bety, to kapcie nam spadną z wrażenia z nóg i za to dzisiaj trzymam mocno kciuki, za wysooookąąąąą betę. ✊✊✊
Samych dobrych wieści dzisiaj i pięknego dnia. :*
Nie wiem jak u Was ale u mnie zelżał upał i można nawet swobodnie oddychać. ;)
Haha Justin, dzieki no oby te kapcie lecialy :-D
U nas tez upal zelzal, nawet wczoraj padalo, a dzis 17 stopni, ale po weekendzie ma sie ocieplic, bo teraz to troche przegiecie w druga strone, pierwszy raz o 2 miesiecy ubralam dzis dzinsy I sie ledwo w nie wbilam takam napompowana z tego progesterone ;)

Haha Justin, dzieki no oby te kapcie lecialy :-D
U nas tez upal zelzal, nawet wczoraj padalo, a dzis 17 stopni, ale po weekendzie ma sie ocieplic, bo teraz to troche przegiecie w druga strone, pierwszy raz o 2 miesiecy ubralam dzis dzinsy I sie ledwo w nie wbilam takam napompowana z tego progesterone ;)
Nie będzie już lepiej Kochana. Szykuj się na rychłą zmianę ciuchów. [emoji41] będzie gicio, czuję to w kościach. [emoji16]

reklama
@PaulinkaP sercem jestem z Tobą. [emoji8]

Dziewczyny, od ponad tygodnia męczy mnie migrena, daje mi spokój na dzień lub pół a później znowu uderza. Coś strasznego.
Zmierzyłam ciśnienie i mam w normie ale puls podwyższony- 92. Nie wiem, co mam już ze sobą zrobić. Któraś tak miała? Czy coś pomagało? Mam skłonność do migren i zawsze po prostu brałam tabletkę ale teraz to nie jest rozwiązanie. Ufff. [emoji58]

Do góry