reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Dziekuje kochana, ale mam stresa! Akotombo musisz wierzyc, ty max wczesnie sprawdzalas, jeszcze wszystko sie moze zdarzyc!Mieciu, za niebotyczna betę!!!
Czuję, że u mnie niestety nie będzie dobrze... Jutro się wszystko okaże.
Mieciu85
Haha Justin, dzieki no oby te kapcie lecialyCześć Dziewczyny.
Dzisiaj w kalendarzu mamy tylko @Mieciu85 ale jak ona poda nam wyniki przyrostu bety, to kapcie nam spadną z wrażenia z nóg i za to dzisiaj trzymam mocno kciuki, za wysooookąąąąą betę.
Samych dobrych wieści dzisiaj i pięknego dnia. :*
Nie wiem jak u Was ale u mnie zelżał upał i można nawet swobodnie oddychać.
U nas tez upal zelzal, nawet wczoraj padalo, a dzis 17 stopni, ale po weekendzie ma sie ocieplic, bo teraz to troche przegiecie w druga strone, pierwszy raz o 2 miesiecy ubralam dzis dzinsy I sie ledwo w nie wbilam takam napompowana z tego progesterone
Margit2018
Trzymaj się kochana.Dziewczynki narazie jest dobrze nie plamie brzuch tylko boli ale od wczoraj cały czas tak boli leżę dużo więcej mało co siedzę , każą mi się oszczędzać wiec nic nie robię tylko na jedzenie mnie wołają
Mieciu85
Dziewczynym tak na rozladowanie napiecia betowego powiem wam cos smiesznego, aplikuje wczoraj ten zel crinone, na to do pokoju wchodzi moja 5 letnia mala patrzy co sie dzieje i rzuca tekstem z przerazeniem w oczach: 'mami, ale ty masz dziure w fifi...' bezcenne
Justin87
Nie będzie już lepiej Kochana. Szykuj się na rychłą zmianę ciuchów. [emoji41] będzie gicio, czuję to w kościach. [emoji16]Haha Justin, dzieki no oby te kapcie lecialy
U nas tez upal zelzal, nawet wczoraj padalo, a dzis 17 stopni, ale po weekendzie ma sie ocieplic, bo teraz to troche przegiecie w druga strone, pierwszy raz o 2 miesiecy ubralam dzis dzinsy I sie ledwo w nie wbilam takam napompowana z tego progesterone
Justin87
Haha. Dzieci są urocze. [emoji23]Dziewczynym tak na rozladowanie napiecia betowego powiem wam cos smiesznego, aplikuje wczoraj ten zel crinone, na to do pokoju wchodzi moja 5 letnia mala patrzy co sie dzieje i rzuca tekstem z przerazeniem w oczach: 'mami, ale ty masz dziure w fifi...' bezcenne
Mieciu85
PaulinkaP myslami z Toba, oby sie to uspokoilo! Dbaj o siebie kochana.Dziewczynki narazie jest dobrze nie plamie brzuch tylko boli ale od wczoraj cały czas tak boli leżę dużo więcej mało co siedzę , każą mi się oszczędzać wiec nic nie robię tylko na jedzenie mnie wołają
reklama
Justin87
@PaulinkaP sercem jestem z Tobą. [emoji8]
Dziewczyny, od ponad tygodnia męczy mnie migrena, daje mi spokój na dzień lub pół a później znowu uderza. Coś strasznego.
Zmierzyłam ciśnienie i mam w normie ale puls podwyższony- 92. Nie wiem, co mam już ze sobą zrobić. Któraś tak miała? Czy coś pomagało? Mam skłonność do migren i zawsze po prostu brałam tabletkę ale teraz to nie jest rozwiązanie. Ufff. [emoji58]
Dziewczyny, od ponad tygodnia męczy mnie migrena, daje mi spokój na dzień lub pół a później znowu uderza. Coś strasznego.
Zmierzyłam ciśnienie i mam w normie ale puls podwyższony- 92. Nie wiem, co mam już ze sobą zrobić. Któraś tak miała? Czy coś pomagało? Mam skłonność do migren i zawsze po prostu brałam tabletkę ale teraz to nie jest rozwiązanie. Ufff. [emoji58]
Podziel się: