reklama
Sol
Fanka BB :)
Dokładnie! Cieplutko, milusio jak z powrotem u mamusi w brzuszku.Tak sobie pozuje w swoim prywatnym solarium [emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 886691
Babaski lubią solarium.
Nie długo już wyjdziecie.
A policzki to ma do zacalowania.
Na prawdę jest prześliczna.
Never give up
Jeszcze raz Gratuluję rodzicom cudu! ❤❤❤Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886677
Lenka jest przeurocza...
Sylwia naświetlaniem się nie załamuj bo to niestety bardzo często się zdarza u noworodków.
Buziaki dla Was :*:*;*
Never give up
Dziwne to bardzo... :/w tym samym labie - rormalnie sie wystraszylam z 1.60 w czerwcu na 0.94 , no starość mnie dopadła normalnie
Agniecha a jak teraz robiłaś to badanie to byłaś na lekach?
Never give up
Hej. Jesteś w dobrej klinice, pod opieką dobrych lekarzy.Leczymy się w Novum u androloga więc tam też będziemy szukać lekarza dla mnie. Myślę, żeby umówić się na wizytę startową, zobaczymy co nam powie lekarz.
Zobaczcie jaki mają oni pomysł na Was.
Tak jak dziewczyny piszą - życie pisze nam różne scenariusze
ilmenau
Cześć kochane [emoji7] przepraszamy, że tak długo no ale musialysmy się trochę poznać [emoji173] oto Lenka ! [emoji7] miałyśmy jutro wyjść ale niestety musimy się naswietlac..splakalam się jak nie wiem..Tak mi szkoda mojej Laleczki [emoji24]Zobacz załącznik 886677
Gratulacje!!! Przepiękna mała księżniczka!
Wracajcie jak najszybciej do domu!
Biedroneczka83
wiesz , że o tym samym myślałam patrząc na to zdjęcie? no wiadomo, że nie pierwszy raz mi udowodni, że da radę [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Sylwia i na takie wieści czekamy. Dużo zdrówka dla obu pięknych pan!!!!
A mogę się zapytać po co się dzieciaczki naświetla?
reklama
edloteh
Popieram w 1000% [emoji173]️Jestescie obydwoje mega mlodzi, serio to bym wskoczyla na te gleboka woda i probowala. Nic ci od jednej stymulacji nie bedzie, jest to wysilek dla organizmu, wszystko wroci do normy. Inaczej bedziecie myslec reszte zycia co by bylo gdybyscie wtedy inaczej zdecydowali. W najgorszym wypadku zamrozicie twoje komorki, a odnosnie dawcy... to chyba zadna z nas zaczynajac leczenie nie myslala o dawczyni czy dawcy... zycie nas skorygowalopomyslcie o dobrej klinice i lekarzu od zadan specjalnych
Podziel się: