reklama
Justin87
Fanka BB :)
Nie wygląda to dobrze niestety. [emoji17]Ja niestety nie mam dobrych wiadomości 15dpt - 274,50
17dpt - 339,40.
Dziewczynki,czy któraś podpowie dlaczego ta beta rośnie? To jest ciąża biochemiczna? Puste jajo?
Możliwe, że puste jajo płodowe i z tym trzeba się liczyć. ale jak pokazuje historia Paulinki może się to dobrze skończyć. Kciuki trzymamy do końca.
Mieciu85
Rozumiem motylku bo zabrzmialo to jakby miesem rzucal w ciebie Ale niech sie dalej tlumaczy.Kochana no nie powiedział do mnie stara tylko coś w tym stylu, ze względu na Pani wiek to szacuje wskaźnik sukcesu na 30 procent, takie mamy doświadczenia u nas w klinice. Maglowałam biedaka, choć jeszcze z nim nie skończyłam bo jeszcze musi mi opowiedzieć szczegóły dotyczące klasy zarodków w trzeciej dobie.
Przykro mi kochana. Jeszcze nie tracmy nadziei. Rozne dziwne rzeczy sie tu dzialy. Sprawdz moze jeszcze za 2 dni...Nie, na wtorek jestem umówiona dopiero.
A moze przyspieszyc usg?
Nie chce, ale nie dodałam też że rodzina po stronie męża ( w tym jego mama - moja teściowa) to są ludzie którzy obrażają się o byle gów*o. A mąż dziecka ubrać nie może tym razem (ubieral 1 dziecko) teraz niby moja kolej i tego faceta z którym nie rozmawiam..
Barburka jeżeli zdecydujesz się tam pójść, to tylko dlatego, że sama tego chcesz i uważasz że dasz radę i nie zaszkodzisz sobie i dziecku. A teście niech się obrażają, jak Wasze dziecko przyjdzie na świat to też będziesz taka uległa? Przecież Ci na głowę wejdą! Twoje życie, Twoje dziecko, Twoje decyzje
Mieciu85
A moze jutro cie ktos przyjmie rano oni zazwyczaj maja wolne terminy. Chyba warto skontrolowac co sie tam dzieje zeby np wykluczyc pozamaciczna.Nie, na wtorek jestem umówiona dopiero.
annemarie
Laski tak na chlopski rozum... bo czytam pare razy w tyg ze cos sie „ ewakuuje” i beta zle przyrastapo pierwsze jesli by sie zaimplantowaly dwa zarodki Beta rusza od wysokosci okolo 500 i osiaga w kolejnych tyg juz tysiace ( zakladamy ze sie dobrze rozwija) jesli jeden z zarodkow by obumarl , to oczywiscie ze beta hamuje, ale ten drugi musi juz na tym etapie tez dawac gazu a nie sie slimaczycwiec Beta nadal rośnie w tysiace. Pomijajac fakt ze tu juz usg wiecej nam mowi. Dla mnie to jest troche nielogiczne zakladac ciaze blizniacza przy niskiej becie.Wszystkie ciaze blizniacze ktore sie tu przez 4 lata przewinely zaczynaly sie wysoka Beta i mega przyrostami.Bardziej byl szla w kierunku slabo rosnacej Bety , a pomimo to ciazy, niz ciazy blizniaczej . Czy mysle totalnie zle?
U
użytkowniczka v
Gość
A myślisz,że będzie cokolwiek widać? Spróbuję zadzwonić. Jeszcze myślałam,żeby do Medicoveru skoczyć.A moze jutro cie ktos przyjmie rano oni zazwyczaj maja wolne terminy. Chyba warto skontrolowac co sie tam dzieje zeby np wykluczyc pozamaciczna.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
martuska09
Zaangażowana w BB
mi pasikonik 0,4 zalecił ale znów gin stwierdził z emoze byc 0,6 a waze 70kgChyba jak sie ma za wysoka dawke i krew sie za bardzo rozrzedzi to znowu grozi to krwotokami.
reklama
U
użytkowniczka v
Gość
Myślę,że myślisz totalnie dobrze. Tylko my tak skonstruowane jesteśmy,że łapiemy się każdego promyczka nadziei.Laski tak na chlopski rozum... bo czytam pare razy w tyg ze cos sie „ ewakuuje” i beta zle przyrastapo pierwsze jesli by sie zaimplantowaly dwa zarodki Beta rusza od wysokosci okolo 500 i osiaga w kolejnych tyg juz tysiace ( zakladamy ze sie dobrze rozwija) jesli jeden z zarodkow by obumarl , to oczywiscie ze beta hamuje, ale ten drugi musi juz na tym etapie tez dawac gazu a nie sie slimaczycwiec Beta nadal rośnie w tysiace. Pomijajac fakt ze tu juz usg wiecej nam mowi. Dla mnie to jest troche nielogiczne zakladac ciaze blizniacza przy niskiej becie.Wszystkie ciaze blizniacze ktore sie tu przez 4 lata przewinely zaczynaly sie wysoka Beta i mega przyrostami.Bardziej byl szla w kierunku slabo rosnacej Bety , a pomimo to ciazy, niz ciazy blizniaczej . Czy mysle totalnie zle?
Podziel się: