reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
:D mam dokładnie tak samo z brzuszkiem :) na wadze ciągle tyle samo, ale już nawet spodnie ciążowe kupiłam z pasem, bo mnie wszystko ciśnie :D ale mnie to akurat cieszy, bo to znaczy, że Maluchy rosną :D Mdłości przeszły, czasami jeszcze mnie zemdli ale to tylko na zapach miesa, ale za to ostatnio mam smaka na kwaśne! Lemoniadka z samych cytryn praktycznie z lodem i ogórki kiszone to jest to :D a jak tam u Was? Kiedy robicie pierwsze prenatalne? Maluchy dają popalić?
Mnie za to dalej mdłości i zgaga męczą i jest mi słabo, ale to chyba każdemu w te upały. Ogólnie jestem bardzo słaba, szybko się męczę.
Mnie też cieszy brzuch, bo wiem, że coś się dzieje. ;) Nie mam siły iść na zakupy, więc na okrągło piorę i chodzę w tej samej sukience, którą zabrałam mamie, bo moje ciuchy są za małe. ;)
Prenatalne mam 22.08. i z niecierpliwością na nie czekam.
20.08 idę do swojego gina i mam nadzieję, że po krwiaku nie będzie już śladu.

Kochana on już 3 lata można powiedziec ze wogole nie pije wiec temu mi go szkoda,a tak jak facet gorąco ,wakacje to i piwo się chce... wiesz jak to jest nie widzieć się z rodzina z rok to i opić trzeba ;)oj ciężki temat jeśli chodzi o niego to serio nie mogę mu nic zarzucić bo poświęca się w 100%

Ja wiem te nasze chłopaki są cudowne ale z tym liczeniem dni od piwka do piwka to czasem przeginają. Mój w ogóle nie pije mocnych alkoholi ale też cierpi jak długo bez piwka jest ;)))
„Przecież piwo to nie alkohol bo banderoli nie ma. „

U mnie tez raczej nie ma jakichs specjalnuch objawow, a jakby cos bylo to to i tak pewnie po lekach. Ja sluszalam, ze konkretne objawy to 6tc a my z tym arsenalem lekow dopiero mozemy sie diszukiwac ;). Ee test 4 dpt to nie ma sensu, ja robilam 6dpt i to juz mi sie wydawalo max wczesnie. Mieliscie blastke?
ja miałam podane 2 takie dobrze rozwinięte blastocysty ( w poniedziałek mi pobierali a w piątek miałam podane)
w naturalnej ciąży w ogóle nie miałam żadnych objawów gdyby nie to że jakoś skapnęliśmy się z narzeczonym że okres już powinien kilka dni wcześniej być a go nie ma no to nic na to nie wskazywało. Potem miałam trochę problemów w ciązy ale to były zupełnie inne rzeczy.

Hej Dziewczyny, gratuluję wszystkim pozytywnych bet, serduszek i tylu pozytywnych wieści! My juz kończymy 3 miesiac i za tydzień mamy prentalne, może Kropki pokażą juz kim są Mamusi :) Kochane, jeżeli ktoras ma problemy ze zwracaniem zostały mi 2 opakowania Zofranu - jest bezpieczny w ciazy, przypisal mi go ordynator w szpitalu na ginekologii, wiec spokojnie możecie to brac :) nam na szczęście już nie jest potrzebny :) a dziala cuda w chwilach kryzysu... jak coś to piszcie priv :)
No to mocne kciuki za prenatalne!!![emoji110][emoji110][emoji110] na ktorego sierpnia jestes zapisana? [emoji4]

Ach te chłopy. Sorry ze to powiem ale albo się czegoś chce albo nie!! Załamał się bo co??? Chce dzieciaczka niech nie pije. ;))))
Najlepiej żeby oni wogóle nie pili przez cały okres starań, po 3 miesiące się sperma wymieni.
Dokladnie to samo nasz andro mowil. Ze jak jest bardzo zle z nasieniem, to kazda dawka alko jest niewskazana [emoji58] uwazam, ze wstrzemiezliwosc od alko przez okres 3 mies, to nie jest jakies mega poswiecenie ze strony mezczyzny przy inv, biorac pod uwage ile my musimy przecierpiec..

reklama
Kochana on już 3 lata można powiedziec ze wogole nie pije wiec temu mi go szkoda,a tak jak facet gorąco ,wakacje to i piwo się chce... wiesz jak to jest nie widzieć się z rodzina z rok to i opić trzeba ;)oj ciężki temat jeśli chodzi o niego to serio nie mogę mu nic zarzucić bo poświęca się w 100%
Sa teraz super smaczne piwka 0.0%. Moj sie nimi raczyl przy wszystkich towarzyskich okazjach [emoji4]

Do góry