Dzięki. Czyli mowisz, że tam polecją? A nie wiesz czy jeszcze gdzieś można? mam do Katowic około 3h drogi i nie bardzo nam to pasuje, ale tak szczerze to nie widziałam, zeby to było jeszcze gdzieś dostępne, ale też za bardzo nie szukałam (oczywiście interesuje mnie Rzeszów i co najwyżej Kraków)że się tak wtrącę Nam lekarz z innej kliniki powiedział żeby tam podjechać i zrobić to badanie.
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Cześć, myślałam o Tobie. Cieszę się, że wszystko ok. A jak brzuszek? Rośnie? Ja już mam taki duży, że nikt mi nie wierzy, że termin mam na koniec lutego. Już przeszły Ci mdłości? [emoji4]Hej Dziewczyny, gratuluję wszystkim pozytywnych bet, serduszek i tylu pozytywnych wieści! My juz kończymy 3 miesiac i za tydzień mamy prentalne, może Kropki pokażą juz kim są Mamusi Kochane, jeżeli ktoras ma problemy ze zwracaniem zostały mi 2 opakowania Zofranu - jest bezpieczny w ciazy, przypisal mi go ordynator w szpitalu na ginekologii, wiec spokojnie możecie to brac nam na szczęście już nie jest potrzebny a dziala cuda w chwilach kryzysu... jak coś to piszcie priv
Justin87
Super. Beta po tym spowolnieniu musiała ruszyć z kopyta. Nie ma innej opcji. Trzymamy kciuki za piękne serduszko w środę. [emoji173][emoji110][emoji110][emoji110]U nas wszystko pięknie dzieciątko ma 1,9 mm serduszka jeszcze nie widać jest pecherzyk zolkowy czy jakoś tak mam przyjść w środę i już będzie serduszko cud mój trwa i jest pięknie a teraz jedziemy odpocząć Zobacz załącznik 885948
Szczescie1986
Kochana on już 3 lata można powiedziec ze wogole nie pije wiec temu mi go szkoda,a tak jak facet gorąco ,wakacje to i piwo się chce... wiesz jak to jest nie widzieć się z rodzina z rok to i opić trzeba oj ciężki temat jeśli chodzi o niego to serio nie mogę mu nic zarzucić bo poświęca się w 100%Ach te chłopy. Sorry ze to powiem ale albo się czegoś chce albo nie!! Załamał się bo co??? Chce dzieciaczka niech nie pije. )))
Najlepiej żeby oni wogóle nie pili przez cały okres starań, po 3 miesiące się sperma wymieni.
misis188
Podstawowe badanie zrobisz w diagnostyce. A np jakbys zadzwonila do jakiejs kliniki leczenia nieplodnosci np macierzynstea? Przeciez nie musza wiedziwc ze sie gdzies indziej leczyszDzięki. Czyli mowisz, że tam polecją? A nie wiesz czy jeszcze gdzieś można? mam do Katowic około 3h drogi i nie bardzo nam to pasuje, ale tak szczerze to nie widziałam, zeby to było jeszcze gdzieś dostępne, ale też za bardzo nie szukałam (oczywiście interesuje mnie Rzeszów i co najwyżej Kraków)
Mieciu85
a to ja miałam 3 sierpnia. Jestem w stresie nie mam objawów a jeszcze głupia ja zrobiłam już wczoraj test
U mnie tez raczej nie ma jakichs specjalnuch objawow, a jakby cos bylo to to i tak pewnie po lekach. Ja sluszalam, ze konkretne objawy to 6tc a my z tym arsenalem lekow dopiero mozemy sie diszukiwac . Ee test 4 dpt to nie ma sensu, ja robilam 6dpt i to juz mi sie wydawalo max wczesnie. Mieliscie blastke?
Biedroneczka83
Dziewczyny wy nawet nie wiecie jak ja się cieszę jest pięknie a może być piękniej czyli jest dobrze tak myślicie a od czego jest te ciałko żółte wezcie powiedzcie bo nie wiem hehe
Na biologię się nie chodziło - to taka fabryka progesteronu )
mam dokładnie tak samo z brzuszkiem na wadze ciągle tyle samo, ale już nawet spodnie ciążowe kupiłam z pasem, bo mnie wszystko ciśnie ale mnie to akurat cieszy, bo to znaczy, że Maluchy rosną Mdłości przeszły, czasami jeszcze mnie zemdli ale to tylko na zapach miesa, ale za to ostatnio mam smaka na kwaśne! Lemoniadka z samych cytryn praktycznie z lodem i ogórki kiszone to jest to a jak tam u Was? Kiedy robicie pierwsze prenatalne? Maluchy dają popalić?Cześć, myślałam o Tobie. Cieszę się, że wszystko ok. A jak brzuszek? Rośnie? Ja już mam taki duży, że nikt mi nie wierzy, że termin mam na koniec lutego. Już przeszły Ci mdłości? [emoji4]
reklama
misis188
@Mieciu85 no ilez mozna ledwo dzis żyje ale co chwile zaglądam jak.sie sprawy maja.
@PaulinkaP strasznie sie cieszę
@PaulinkaP strasznie sie cieszę
Podziel się: