reklama
9 dpt blastki a od kiedy liczysz te dni ( sorry z głupie pytanie) ale ja mam już stresa ....Dzis 9dpt blastki, dziekuje [emoji173]️ teraz czekanie na wyniki i spraedzanie maila co 5 minut. Ale pani z labu wie o co chodzi i powiedziala, ze wysle jak najszybciej.
że się tak wtrącę Nam lekarz z innej kliniki powiedział żeby tam podjechać i zrobić to badanie.@dżoasia powiesz mi czy to badanie nasienia mosne możemy zrobić jeszcze gdzieś poza Gyncentrum czy tam najlepiej?
Agniecha1508
Fanka BB :)
Dziewczynki , samych radości na dziś
Hej Dziewczyny, gratuluję wszystkim pozytywnych bet, serduszek i tylu pozytywnych wieści! My juz kończymy 3 miesiac i za tydzień mamy prentalne, może Kropki pokażą juz kim są Mamusi Kochane, jeżeli ktoras ma problemy ze zwracaniem zostały mi 2 opakowania Zofranu - jest bezpieczny w ciazy, przypisal mi go ordynator w szpitalu na ginekologii, wiec spokojnie możecie to brac nam na szczęście już nie jest potrzebny a dziala cuda w chwilach kryzysu... jak coś to piszcie priv
Mieciu85
9 dpt blastki a od kiedy liczysz te dni ( sorry z głupie pytanie) ale ja mam już stresa ....
Kochana spoko nie ma glupich pytan transfer mialam 30 lipca. Dzien po transferze liczy sie jako dzien 1.
Mieciu85
9 dpt blastki a od kiedy liczysz te dni ( sorry z głupie pytanie) ale ja mam już stresa ....
A kiedy ty mialas transfer? To czekanie jest najgorsze [emoji31]
a to ja miałam 3 sierpnia. Jestem w stresie nie mam objawów a jeszcze głupia ja zrobiłam już wczoraj testKochana spoko nie ma glupich pytan transfer mialam 30 lipca. Dzien po transferze liczy sie jako dzien 1.
reklama
Biedroneczka83
Mam pytanie ile czasu najlepiej nie współżyć do oddania nasienia? Mąż ma oddać w czwartek po wakacjach i tak mysle czy jeśli w poniedziałek będzie ostatni raz to ze nasienie będzie dobre? Teraz jak oddawaliśmy to było 2,5 dnia to może za wcZesnke bo plemniki nie dojrzały? I jak to jest z tym alkoholem ? Dzwoniłam do kliniki to powiedziała ze jak wypije trochę to nic nie bedZie gorzej jeśli pije codziennie , a jak kiedyś byłam w Polsce to lekarz powiedział ze najlepiej pare dni przed nie pic
Prowadze z mężem rozmowę bo on się załamał ze kolejne wakacje , swieta bez % nie chce go katować powiedział ze się poświęci i , ze przez 3 tyg w Polsce pic nie będzie ale nie chce go tak dołować
Dziewczyny co robic jak doradzic żeby teraz było co zamrozić nie tak jak wczoraj ,ze nic a nic
Ach te chłopy. Sorry ze to powiem ale albo się czegoś chce albo nie!! Załamał się bo co??? Chce dzieciaczka niech nie pije. )))
Najlepiej żeby oni wogóle nie pili przez cały okres starań, po 3 miesiące się sperma wymieni.
Podziel się: