reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witaj coleta
biggrin.gif

dziewczyny a jaka jest różnica w testowaniu przy podawaniu dzieciaczków 2,3 czy 5dniowych?
I kto decyduje i na jakiej podstawie jakie podać?

Jak miałaś podane 5dniowe to test wykonany po 7 dniach już wykażę sukces. Przy zarodkach 2-3 dniowych trzeba test robić później.

Molla mam nadzieję że to właśnie objawy ciąży...mam już tak mieszane odczucia...raz jestem pewna że się udało - a za chwilę załamuję się że nic z tego...czekanie jest najgorsze. Korci mnie żeby zrobić już test...
3mam kciuki za Ciebie :))

Ja czułam się tak samo i sama widzisz...

ona ma wyrośniętego syna a poza tym gościa z furą kasy więc nic nie rozumie, pomijam fakt że jest durna jak but z lewej nogi:-p

Proszę nie obrażać buta z lewej nogi. On jest 10000000 razy inteligentniejszy niż ona. Ja słyszałam tą rozmowę w dd tvn. Mało telewizor nie uczył się latać za oknem.

dziewczyny mam wynik z biopsji- zmiana łagodna, czyli wszystko ok:-D:happy2::-D:-):-D.Kurcze jak się cieszę :-):-):-). no to powiem wam że sw. Tadziu Juda, sw Antoni św Rita i cała reszta na razie mnie wysluchali, oby tak dalej;-)

Cudne wieści kochana :-)

Coleta witaj!

Lawendowy haloooooooooooo, proszę się meldować!! Na haju też może być!

Witam coleta! Ja testuję w sobotę.
Tak jakoś sie składa, że co ja mam transfer, moja suczka ma cieczkę :-)
A ja taka wredna - sama chcę, a jej nie pozwalam. A tu taki przystojny pudelek pod bramką stoi.

reklama
Do góry