reklama
retiolandia
Fanka BB :)
witaj coleta dużo odpoczywaj po transferze
dziewczyny a jaka jest różnica w testowaniu przy podawaniu dzieciaczków 2,3 czy 5dniowych?
I kto decyduje i na jakiej podstawie jakie podać?
Jak miałaś podane 5dniowe to test wykonany po 7 dniach już wykażę sukces. Przy zarodkach 2-3 dniowych trzeba test robić później.
Molla mam nadzieję że to właśnie objawy ciąży...mam już tak mieszane odczucia...raz jestem pewna że się udało - a za chwilę załamuję się że nic z tego...czekanie jest najgorsze. Korci mnie żeby zrobić już test...
3mam kciuki za Ciebie )
Ja czułam się tak samo i sama widzisz...
ona ma wyrośniętego syna a poza tym gościa z furą kasy więc nic nie rozumie, pomijam fakt że jest durna jak but z lewej nogi
Proszę nie obrażać buta z lewej nogi. On jest 10000000 razy inteligentniejszy niż ona. Ja słyszałam tą rozmowę w dd tvn. Mało telewizor nie uczył się latać za oknem.
dziewczyny mam wynik z biopsji- zmiana łagodna, czyli wszystko ok:-).Kurcze jak się cieszę :-):-):-). no to powiem wam że sw. Tadziu Juda, sw Antoni św Rita i cała reszta na razie mnie wysluchali, oby tak dalej;-)
Cudne wieści kochana :-)
Coleta witaj!
Lawendowy haloooooooooooo, proszę się meldować!! Na haju też może być!
retiolandia
O Matko! Marcysiowa naprawdę kolejna wizyta jest za trzy tygodnie? Tzn, że po mojej wizycie w środę na następną będę tyle czekać, nie przeraża Cię to?
reklama
retiolandia
Marcysiowa - mam pytanie a słyszałaś już bicie serduszek?
Podziel się: