Jest cudownie lekarz powiedział ,ze jest wszystko dobrze zarodeczek ładnie wyglada i ciałko żółte o tak to się nazywało jestem najszczęśliwsza kobieta pod słońcem wierzyłam w moje maleństwo i ono pokazuje ,ze jest i się dobrze rozwija teraz tylk serduszko w środę i potem Białystok
reklama
Szczescie1986
Fanka BB :)
Mam pytanie ile czasu najlepiej nie współżyć do oddania nasienia? Mąż ma oddać w czwartek po wakacjach i tak mysle czy jeśli w poniedziałek będzie ostatni raz to ze nasienie będzie dobre? Teraz jak oddawaliśmy to było 2,5 dnia to może za wcZesnke bo plemniki nie dojrzały? I jak to jest z tym alkoholem ? Dzwoniłam do kliniki to powiedziała ze jak wypije trochę to nic nie bedZie gorzej jeśli pije codziennie , a jak kiedyś byłam w Polsce to lekarz powiedział ze najlepiej pare dni przed nie pic
Prowadze z mężem rozmowę bo on się załamał ze kolejne wakacje , swieta bez % nie chce go katować powiedział ze się poświęci i , ze przez 3 tyg w Polsce pic nie będzie ale nie chce go tak dołować
Dziewczyny co robic jak doradzic żeby teraz było co zamrozić nie tak jak wczoraj ,ze nic a nic
Prowadze z mężem rozmowę bo on się załamał ze kolejne wakacje , swieta bez % nie chce go katować powiedział ze się poświęci i , ze przez 3 tyg w Polsce pic nie będzie ale nie chce go tak dołować
Dziewczyny co robic jak doradzic żeby teraz było co zamrozić nie tak jak wczoraj ,ze nic a nic
ilmenau
U nas wszystko pięknie dzieciątko ma 1,9 mm serduszka jeszcze nie widać jest pecherzyk zolkowy czy jakoś tak mam przyjść w środę i już będzie serduszko cud mój trwa i jest pięknie a teraz jedziemy odpocząć Zobacz załącznik 885948
Super wiadomość, na taką czekalysmy!!! Niech twoj maly cud pieknie sie rozwija
Szczescie1986
Kochana a jak beta?U nas wszystko pięknie dzieciątko ma 1,9 mm serduszka jeszcze nie widać jest pecherzyk zolkowy czy jakoś tak mam przyjść w środę i już będzie serduszko cud mój trwa i jest pięknie a teraz jedziemy odpocząć Zobacz załącznik 885948
Netiaskitchen
Kochana,GRATULACJE!!!! Cudowna wiadomość :-) :-) :-) :-) Dzielna jesteś,a mała Lenka wcale nie taka mała ;-) Dawno nie wychodziłam na forum,a tu wchodzę i taka wiadomość!!! Aż się popłakałam...Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤
Narodziny dziecka (i to tak wyczekiwanego jak u nas invitrówek) to naprawdę CUD!!! Lenko,witamy na świecie :-):-) :-)
Cassiah
Ale super! [emoji173] ciesze sie ze u Was dobrze[emoji173][emoji173] juz tak dawno nic nie pisalas. Jak sie czujesz? U Was pewnie gorsze upaly niz w Pl
Dawaj zdjecie maluszka [emoji7]
Wszystko dobrze kochana, tylko mowie, strasznie mi sie ta apka BB wiesza Czuje sie dobrze tylko juz troche nudze sie Ale moj krwiaczek sie zmniejsza wiec jesli za 2 tyg w ogole zniknie to juz bede mogla wrocic do normalnego zycia Nagralam krotki filmik z harcy maluszka ale nie chce sie tu film zaladowac Wrzucam screena z filmiku.
Tak, u nas gorsze upaly ale ja jestem nad morzem wiec odczuwalna temperatura jest napewno przyjemniejsza. A Ty jak tam? Kiedy bylas na usg ostatnio?
Załączniki
gosia321
Cudownie [emoji7][emoji7][emoji7]U nas wszystko pięknie dzieciątko ma 1,9 mm serduszka jeszcze nie widać jest pecherzyk zolkowy czy jakoś tak mam przyjść w środę i już będzie serduszko cud mój trwa i jest pięknie a teraz jedziemy odpocząć Zobacz załącznik 885948
adansonia
Beta ma duże znaczenie w dalszym przebiegu ciszy od niej najwięcej zależyKochana a jak beta?
Szczescie1986
No właśnie jestem ciekawa bo słabo przyrostalo , a jednak super dziś wieśćBeta ma duże znaczenie w dalszym przebiegu ciszy od niej najwięcej zależy
reklama
Cassiah
Nie tam przerosniety, to sa b.male roznice, te wymiary to tez sa b.orientacyjne Wszystko jest ok Czyli na Dzien Kobiet obie prezent zycia dostaniemyJa właśnie jestem 9+5 ! A wg usg 10+5 8 marca termin Ale mówią że wcześniej. Jejku wiesz że nie wiem czy się ruszał jakoś uwagi nie zwróciłam bo się zdenerwowałem jak mówiła że przerosniety jest jak na swój wiek
Podziel się: