reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jest cudownie lekarz powiedział ,ze jest wszystko dobrze zarodeczek ładnie wyglada i ciałko żółte o tak to się nazywało jestem najszczęśliwsza kobieta pod słońcem ;) wierzyłam w moje maleństwo i ono pokazuje ,ze jest i się dobrze rozwija teraz tylk serduszko w środę ;) i potem Białystok

reklama
Mam pytanieo_O ile czasu najlepiej nie współżyć do oddania nasienia? Mąż ma oddać w czwartek po wakacjach i tak mysle czy jeśli w poniedziałek będzie ostatni raz to ze nasienie będzie dobre? Teraz jak oddawaliśmy to było 2,5 dnia to może za wcZesnke bo plemniki nie dojrzały? I jak to jest z tym alkoholem ? Dzwoniłam do kliniki to powiedziała ze jak wypije trochę to nic nie bedZie gorzej jeśli pije codziennie ;) , a jak kiedyś byłam w Polsce to lekarz powiedział ze najlepiej pare dni przed nie pic:no2:
Prowadze z mężem rozmowę bo on się załamał ze kolejne wakacje , swieta bez % nie chce go katować powiedział ze się poświęci i , ze przez 3 tyg w Polsce pic nie będzie ale nie chce go tak dołować
Dziewczyny co robic jak doradzic żeby teraz było co zamrozić nie tak jak wczoraj ,ze nic a nic

Kochana już jesteśmy z Lenka razem ❤ 4220 i 59cm !!!!! I tak jest dla mnie malutka ❤ walczyłam 10h sn ale mała nie chciała współpracować i Owinela się:( skończyło się na cc... Jutro wstawię zdjęcie!❤❤❤❤
Kochana,GRATULACJE!!!! Cudowna wiadomość :-) :-) :-) :-) Dzielna jesteś,a mała Lenka wcale nie taka mała ;-) Dawno nie wychodziłam na forum,a tu wchodzę i taka wiadomość!!! Aż się popłakałam...
Narodziny dziecka (i to tak wyczekiwanego jak u nas invitrówek) to naprawdę CUD!!! Lenko,witamy na świecie :-):-) :-)

Ale super! [emoji173] ciesze sie ze u Was dobrze[emoji173][emoji173] juz tak dawno nic nie pisalas. Jak sie czujesz? U Was pewnie gorsze upaly niz w Pl
Dawaj zdjecie maluszka [emoji7]

Wszystko dobrze kochana, tylko mowie, strasznie mi sie ta apka BB wiesza :( Czuje sie dobrze tylko juz troche nudze sie :) Ale moj krwiaczek sie zmniejsza wiec jesli za 2 tyg w ogole zniknie to juz bede mogla wrocic do normalnego zycia :) Nagralam krotki filmik z harcy maluszka ale nie chce sie tu film zaladowac :( Wrzucam screena z filmiku.
Tak, u nas gorsze upaly ale ja jestem nad morzem wiec odczuwalna temperatura jest napewno przyjemniejsza. A Ty jak tam? Kiedy bylas na usg ostatnio?
Screenshot_20180808-110939.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180808-110939.jpg
    Screenshot_20180808-110939.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 370
reklama
Ja właśnie jestem 9+5 ! A wg usg 10+5 :) 8 marca termin Ale mówią że wcześniej. Jejku wiesz że nie wiem czy się ruszał jakoś uwagi nie zwróciłam:) bo się zdenerwowałem jak mówiła że przerosniety jest jak na swój wiek :)
Nie tam przerosniety, to sa b.male roznice, te wymiary to tez sa b.orientacyjne :) Wszystko jest ok :) Czyli na Dzien Kobiet obie prezent zycia dostaniemy :)

Do góry