reklama
ja jak dostawałam nawet ok 20 @ to liczyłam go jako 1 dzień...
Wlasnie ja tak do konca nigdy nie wiem jak to liczyc. Tym bardziej jak jest tak glupio jak u mnie, ze zaczynaja sie tylko lekkie plamienia i tak przez dwa lub trzy dni potrafi byc az wkoncu nadchodzi potok.
Wezme teraz policze od jutra, przynajmniej bedzie mocniejsza.
Never give up
Fanka BB :)
Olcia a na jakie wyniki jeszcze czekasz??? Nie zamartwiaj się na razie ;-)O widzisz a ja tego nie musialam tego robić i nsjgorsze jest to że jak na razie wszytko wychodzi ok a ja dalej nie wiem skąd te niepowodzenia...
Nie ma sensu... jednak docenta oko to docenta..
Ja wiem że mam sporo przeciwciał.. zobaczymy co na to nasz Pasikonik ;-)
dżoasia
Niby normalne, mnie też tak bolał brzuch i wtedy się udawało. Ale jak boli to nie za dobrze - nosę możesz łykać 3x2, więc jeśli wzięłaś mniejszą dawkę to łyknij więcej. Do tego magnez - 400mg na dobę. Jeśli to nie pomoże a masz możliwość to spróbuj poprosić w klinice lub jakiegoś innego lekarza o receptę na spasmolinę/relaniumKurcze brzuch mnie boli jak na @. Nospa nie pomaga. Jestem świeżo po transferze. W zasadzie już wczoraj miałam bóle brzucha. Czy to jest normalne?
Szczescie1986
No teraz takie upały to czasem pił ale to sporadycznie ... więcej pije bezalkoholowych a może to te słońce i basen w niedziele mu zaszkodziło wcześniej brał pigułki z Niemiec odstawiliśmy na 4 mc bo wynniki były gorsze ,a przez ten czas brał tylko karnityna,witamina b12,witamina c i to tez widocznie pogorszyło bo nie maja co zamrozić ....Szczescie, my przerobilismy sporo roznych supli i diet na poprawe nasienia. I powiem Ci, ze gotowe mieszanki witaminowe (u nas najbardziej Extrasperm) wlasnie na poprawe nasienia pogarszaly albo morfologie albo chromatyne. W efekcie androlog kazal odstawic wszystko, chodzic w luznych gatkach i odstawic calkowicie alko (wczesniej zdarzalo sie M jakies pifko).
Teraz jedziemy na wakacje do POlski ,a już dziś mąż powiedzial, ze robie to specjalnie umawiając go od razu po wakacjach na badanie nasienia ... szkoda mi go bo tak naprawdę od 3 lat unika tego alkoholu ... wesela,sylwester,rodzinne spotkania o suchym pysku... wiadomo co gasi pragnienie —piwo,a teraz jak mam do niego dojść próbuje mu tłumaczyć ze albo poświęcenie ,albo picie
Dziewczyny czy ja jestem sadystka ze tyle mu zabraniam ??
Może mu nie zaszkodzi jak przed oddaniem nasienia z 4dni bez pici ...czy się myle?
edloteh
Kochana, jeśli miałaś sporo jajek to może to być pierwszy objaw hiperstymualcji jajników. Czy masz któreś z objawów (poza bólem brzucha) biegunkę, nudności,Kurcze brzuch mnie boli jak na @. Nospa nie pomaga. Jestem świeżo po transferze. W zasadzie już wczoraj miałam bóle brzucha. Czy to jest normalne?
powiększony brzuch, przyspieszenie oddechu? Jeżeli tak, to skontaktuj się z lekarzem.
Ja już tylko czekam na th1 th2 resztę już mam może masz rację nie ma się co zamartwiać tylko ja z tych co wszystko ansluzuja...Olcia a na jakie wyniki jeszcze czekasz??? Nie zamartwiaj się na razie ;-)
Nie ma sensu... jednak docenta oko to docenta..
Ja wiem że mam sporo przeciwciał.. zobaczymy co na to nasz Pasikonik ;-)
chlopkers
To jest trudny temat, bo jednak faceci w wiekszosci przypadkow uwielbiaja piwo, szczegolnie w upaly. Mojemu pomoglo, gdy odstawil calkowicie, ale tak ze nawet jednego pifka sie nie napil, na 3 mies przed oddaniem nasienia. Tyle ile trwa pelna spermatogeneza. Jak sie nad soba uzalal, zawsze mu powtarzalam, ze przyjdzie czas, gdy to ja nie bede pic i to znacznie dluzej niz 3 mies (ciaza + kp) [emoji6]No teraz takie upały to czasem pił ale to sporadycznie ... więcej pije bezalkoholowych a może to te słońce i basen w niedziele mu zaszkodziło wcześniej brał pigułki z Niemiec odstawiliśmy na 4 mc bo wynniki były gorsze ,a przez ten czas brał tylko karnityna,witamina b12,witamina c i to tez widocznie pogorszyło bo nie maja co zamrozić ....
Teraz jedziemy na wakacje do POlski ,a już dziś mąż powiedzial, ze robie to specjalnie umawiając go od razu po wakacjach na badanie nasienia ... szkoda mi go bo tak naprawdę od 3 lat unika tego alkoholu ... wesela,sylwester,rodzinne spotkania o suchym pysku... wiadomo co gasi pragnienie —piwo,a teraz jak mam do niego dojść próbuje mu tłumaczyć ze albo poświęcenie ,albo picie
Dziewczyny czy ja jestem sadystka ze tyle mu zabraniam ??
Może mu nie zaszkodzi jak przed oddaniem nasienia z 4dni bez pici ...czy się myle?
dżoasia
Monia liczysz od dnia wodospadu. Jak masz 2-3 dni plamienia to tego plamienia nie licz.Wlasnie ja tak do konca nigdy nie wiem jak to liczyc. Tym bardziej jak jest tak glupio jak u mnie, ze zaczynaja sie tylko lekkie plamienia i tak przez dwa lub trzy dni potrafi byc az wkoncu nadchodzi potok.
Wezme teraz policze od jutra, przynajmniej bedzie mocniejsza.
reklama
motylek24
Dziękuję. Jutro jak nie przejdzie to pojdę do kliniki, jeszcze mam okazję.Niby normalne, mnie też tak bolał brzuch i wtedy się udawało. Ale jak boli to nie za dobrze - nosę możesz łykać 3x2, więc jeśli wzięłaś mniejszą dawkę to łyknij więcej. Do tego magnez - 400mg na dobę. Jeśli to nie pomoże a masz możliwość to spróbuj poprosić w klinice lub jakiegoś innego lekarza o receptę na spasmolinę/relanium
Podziel się: