reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak przyszła ale do spamu :p i też przegapiłam , a teraz sprawdzam co chwilę maila jak by się coś jeszcze zwolniło :p ja na razie będę czekać na ostatnie wyniki th1 th2 i cos będę kombinować :) może akurat się uda :) a Twoje wyniki jak tam ?
Ja Olcia czekam na ostatni wynik odnośnie mutacji z DNA - wszystkie pozostałe już mam :)

Kochana moze od piatku bedzie lepiej? Bo jutro ma byc punkt kulminacyjny upalow, strasza jakimis nienormalnie wysokimi temp [emoji58]
Punkt kulminacyjny? Łojojojoj a ja do tej pory się chowałam w przyjemnym chłodku mieszkania (mieszkam na parterze więc temp nie przekraczała 25-27 stopni) a jutro będzie podwójne zderzenie z rzeczywistością - nie dość że trzeba będzie w końcu wyjść ze schronu to jeszcze wracam do roboty :szok::ninja2:

Chlopkers a u nas androlog kazał przyjmowac kreatyne .. i wyniki hmm powalające.. wynik 1 ok 7ml wynik 2 po 6 miesiącach ok 49.. dziwna sprawa :o
U nas gdy przyjmowalismy osobno dobrej jakosci suplementy wg zalecen mojej dietetyk (wydawalismy wtedy ok tysiaka miesiecznie na same tabsy M), plus dieta, drastycznie zwiekszyla sie ilosc i koncetracja (lekqrz sie smial ze za.chwile bedzie wystarczajaco do inseminacji), ale morfologia obnizyla sie z 4% do 2%. I androlog stwierdzil, ze skoro i tak bedzie ICSI, lepiej zadbac o lepsza morfo niz o o ilosc bo emriolodzy i tak sobie wybiora sposrod tego co mamy

Ostatnia edycja:
Punkt kulminacyjny? Łojojojoj a ja do tej pory się chowałam w przyjemnym chłodku mieszkania (mieszkam na parterze więc temp nie przekraczała 25-27 stopni) a jutro będzie podwójne zderzenie z rzeczywistością - nie dość że trzeba będzie w końcu wyjść ze schronu to jeszcze wracam do roboty :szok::ninja2:
Asia, popierdzielilam. Jutro ma.byc cieplej niz dzisiaj i kulminacja w czwartek. Sorki, jestem.juz prawie dwa miesiace na L4 i pieprza mi sie dni tygodnia [emoji4]

Dziewczynki :)
Poszlam dzisiaj do pani Cz - ale raczej nie jako do lekarza, predzej jako do dyrektora. I powiem Wam, ze stanela kobita na wysokosci zadania. W efekcie poki co, zostajemy u niej :) mowta co chceta, ale wreszcie ktos sie zainteresowal, ufff.

Super Dzoasia! Dobrze, ze jest taki obrot sprawy. Widac wlasnie kogos takiego bylo potrzeba zeby zrobic tam trzesienie ziemi. Moze wielu ludziom ona nie pasuje, ale nie mozna jej odmowic, ze sprawia weazenie baby z jajami [emoji123][emoji106] :)

reklama
Do góry