reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz , w sumie ja mam 43 lata ty 37 i u mnie bylo zawsze tak ze mialam ze 12 komorek po punkcji, z 10 sie zawsze zaplodnilo i dalej rozwijalo , zamrazali , robili transfer i doopa:( klinika obecna gdzie kozystamy z Dawczyni bardzo mocno sie przyglada rozwojowi zarodkow, i jesli cos im sie nie podoba od razu wylatuja. Tego u mnie nie bylo wczesniej. Teoretycznie od 35 roku zycia , spada bardzo jakosc komorek jajowych, dochodza choroby genetyczne itp ale to wszystko juz pewno wiesz. Moze u ciebie ten proces zaczal sie szybciej? Tego wykluczyc nie mozna chociaz ci tego nie zycze. Jak twoje endometrium rosnie? Robiliscie z immunologi NK ?
Endometrium zawsze idealne. Cykle ok. NK to robilam 2 razy. Przed encortonem i po. Miałam trochę za wysoki, po leczeniu ładnie spadł. Nic nie pomogło. Mam dziwnie wysokie AMH - ponad 5 (2 lata temu miałam 12, ale nie stwierdzono PCO). A jaką fragmentację ma Twój M?

Dziewczyny poradźcie mi co robić, przyrost niestety wygląda źle. W niedzielę było 196,a dzisiaj już tylko 274, sprawdzić jeszcze raz i odstawić leki, tak? To moja druga stymulacja i drugi transfer,pierwszy raz coś się zadziało,więc chyba za wcześnie jeszcze na badanie immunologii?
Kochana no nie wygląda to za dobrze , sprawdź przyrost jeszcze raz , robiłaś w tym samym laboratorium badania ? Bo to też jest bardzo ważne oraz w jakich godzinach , sama nie decyduj o odstawieniu leków , skonsultuj to ze swoim lekarzem

Dziewczyny poradźcie mi co robić, przyrost niestety wygląda źle. W niedzielę było 196,a dzisiaj już tylko 274, sprawdzić jeszcze raz i odstawić leki, tak? To moja druga stymulacja i drugi transfer,pierwszy raz coś się zadziało,więc chyba za wcześnie jeszcze na badanie immunologii?
Cos sie zadzialo i to juz jest mega dobra wiadomosc wg mnie. Realnie patrzysz na Bete, jest za niska, ja bym tego od eazu nie laczyla z immunologia , a ze slabym albo i chorym zarodkiem. Dzwon do lekarza, od tego jest zeby trzezwo ocenic. Przykro mi , ze tak wyszlo:(

reklama
Kurcze no dzis jesr ponizej normy:( skontaktuj się z lekarzem co robic bo ona kurcze rośnie. Nieprawidlowo ale rosnie.
Co do drugiego pytania to ja bym sprawdzila immunilogie. Moze niektorzy uznają ze to za wczas ale ja gdybym miala ja zbadana wczesniej to moja droga do macierzynstwa nie bylaby taja dluga i wyboista

Do góry