reklama
Mieciu85
Fanka BB :)
Ciechocinkien nazywamy jedna klinike z katowic
Ja tez jak pierwszy raz weszlam na forum myslalam, ze wszyscy lecza sie w jakiejs klinice w Ciechocinku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji33] zanim mnie misis oswiecila [emoji38]
annemarie
Tez bym do piatku poczekala, bo wtedy juz raczej na 100%bedziesz wiedziala, dzisiaj to jeszcze wszystko moze bycW piątek już powinno coś wyjść, ale niech mądrzejsze głowy się wypowiedzą
annemarie
Ja tez jak pierwszy raz weszlam na forum myslalam, ze wszyscy lecza sie w jakiejs klinice w Ciechocinku [emoji23][emoji23][emoji23][emoji33] zanim mnie misis oswiecila [emoji38]
Mieciu , ja od pol roku szukam kliniki w Ciechocinku i mysle co za deep ze mnie bo znalezcc nie moge
Endometrium zawsze idealne. Cykle ok. NK to robilam 2 razy. Przed encortonem i po. Miałam trochę za wysoki, po leczeniu ładnie spadł. Nic nie pomogło. Mam dziwnie wysokie AMH - ponad 5 (2 lata temu miałam 12, ale nie stwierdzono PCO). A jaką fragmentację ma Twój M?Wiesz , w sumie ja mam 43 lata ty 37 i u mnie bylo zawsze tak ze mialam ze 12 komorek po punkcji, z 10 sie zawsze zaplodnilo i dalej rozwijalo , zamrazali , robili transfer i doopa klinika obecna gdzie kozystamy z Dawczyni bardzo mocno sie przyglada rozwojowi zarodkow, i jesli cos im sie nie podoba od razu wylatuja. Tego u mnie nie bylo wczesniej. Teoretycznie od 35 roku zycia , spada bardzo jakosc komorek jajowych, dochodza choroby genetyczne itp ale to wszystko juz pewno wiesz. Moze u ciebie ten proces zaczal sie szybciej? Tego wykluczyc nie mozna chociaz ci tego nie zycze. Jak twoje endometrium rosnie? Robiliscie z immunologi NK ?
Mieciu85
W Polsce nie jest legalna. Jest to legalne na Ukrainie i wiele klinik sie tym zajmuje.Pytanie bardziej z ciekawości, czy w Polsce legalna jest surogatka? A jak nie w Polsce to np. w Czechach?
Mieciu85
Hahaha no to nie jestem samaMieciu , ja od pol roku szukam kliniki w Ciechocinku i mysle co za deep ze mnie bo znalezcc nie moge
Kochana no nie wygląda to za dobrze , sprawdź przyrost jeszcze raz , robiłaś w tym samym laboratorium badania ? Bo to też jest bardzo ważne oraz w jakich godzinach , sama nie decyduj o odstawieniu leków , skonsultuj to ze swoim lekarzemDziewczyny poradźcie mi co robić, przyrost niestety wygląda źle. W niedzielę było 196,a dzisiaj już tylko 274, sprawdzić jeszcze raz i odstawić leki, tak? To moja druga stymulacja i drugi transfer,pierwszy raz coś się zadziało,więc chyba za wcześnie jeszcze na badanie immunologii?
annemarie
Cos sie zadzialo i to juz jest mega dobra wiadomosc wg mnie. Realnie patrzysz na Bete, jest za niska, ja bym tego od eazu nie laczyla z immunologia , a ze slabym albo i chorym zarodkiem. Dzwon do lekarza, od tego jest zeby trzezwo ocenic. Przykro mi , ze tak wyszloDziewczyny poradźcie mi co robić, przyrost niestety wygląda źle. W niedzielę było 196,a dzisiaj już tylko 274, sprawdzić jeszcze raz i odstawić leki, tak? To moja druga stymulacja i drugi transfer,pierwszy raz coś się zadziało,więc chyba za wcześnie jeszcze na badanie immunologii?
reklama
misis188
Kurcze no dzis jesr ponizej normy skontaktuj się z lekarzem co robic bo ona kurcze rośnie. Nieprawidlowo ale rosnie.Dziewczyny poradźcie mi co robić, przyrost niestety wygląda źle. W niedzielę było 196,a dzisiaj już tylko 274, sprawdzić jeszcze raz i odstawić leki, tak? To moja druga stymulacja i drugi transfer,pierwszy raz coś się zadziało,więc chyba za wcześnie jeszcze na badanie immunologii?
Co do drugiego pytania to ja bym sprawdzila immunilogie. Moze niektorzy uznają ze to za wczas ale ja gdybym miala ja zbadana wczesniej to moja droga do macierzynstwa nie bylaby taja dluga i wyboista
Podziel się: