reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja już nie wiem co o tym wszystkim myśleć.U mnie to chyba jakiś pech.Za pierwszym razem zero zarodków a teraz tylko dwa.

Nadzieja jesli u was nasienie ok to mysle, ze moze chodzic o te mrozone komorki. Ja bym sie decydowala na czechy bo dziewczyny naprawde duzo zarodkow tam maja i czesto blastki z tego co slyszalam. Gyncentrum k-ce gdzie ja jestem ma tez gwarancje 4 zarodkow i dopasowanie dawczhni w ciagu tygodnia jesli wolalabys w polsce.

reklama
Dziewczyny, dzis 51 dc a @ nadal nie ma i wszystko z planowanym transferem przesuwa sie. Czym naturalnym mozna wspomoc wywolanie @? Jak do konca tygodnia jej nie bedzie, ide do lekarza pewnie po dupka.

@Felia, idizemy na tym samym wozku. U mnie dzien 57 [emoji33] i nic a nic nie wyglada jakby sie @ miala pojawic.

ja daje jeszcze dwa tygodnie i jak sie nie pojawi po powrocie z Grecji to tez ide wywolac bo nie chce juz dluzej czekac na immuno leczenie!

Mieciu ja dzisiaj betowałam.Myslę że bioch.

Aa no tak przepraszam [emoji20] jeszcze zweryfikuj nigdy nic nie wiadomo. Ja tez po ostatnim transferze z bioch obawiam sie tego scenariusza, sikaniec wyszedl poxytywny jak ostatnio tylko co dalej, i kontempluje isc jutro na bete w 8 dniu ale sie boje bo caly czas mam w glowie ostatni transfer i te cyrki ze speawdzaniem przyrostu bety [emoji17]

Ogolnie to jeżdżę do invicty w Bydgoszczy( to tylko filia do konsultacji i joc więcej ) na zabieg mnie odesłali do Gdańska nie wiem jak wyglada Wawa bo być może tam tez robia zabiegi . Skad jesteś ??
Ja jestem z Olsztyna. Leczę się w Bocianie. Na wizytę jadę do Gdańska. Zobaczymy co mi powiedzą. Mam nadzieję, że dojdzie do zabiegu i coś drgnie

Niezapominajka a wy tez z kd czy na swoich? Wiesz gdybym ja na swoich robila to w porywach mialabym 1 max 2 zarodki jakby mi sie poszczescilo.
Zarodek jest z moich komórek. Ale ja czytalam, ze lepiej jak zarodek jest zamrozony, nawet czasami mroza na chwilę.Mam nadzieję że jutro będzie wszystko dobrze. Wiem że moj zarodek choć tylko jeden jest dobrej jakości

Cozza ja tez dzieki Kalno wrocolam do zywych. Ja pobiegne do invicty w Wawie. Dziewczyny ktorego lekarza tam polecacie? Wiem ze kunicki jest super ale terminy do niego daleeeekie
Jak byłam wczoraj to panie z recepcji mówiły że żeby zapisać się na wrzesień trzeba dzwonić po 15 sierpnia,bo jeszcze nie ma grafika lekarzy,także możesz spróbować bo pewnie w sierpniu nie da rady.Kunicki owszem super ale dla mnie jest juz spalony, ja teraz idę do P. wydaje mi się konkretny i chętniej się zgadza na moje propozycje niż J do którego też nic nie mam;)

W Teplicach macie Pronantal Plus ( chyba ) w Ostrawie jest Gynzentrum ( nie ma z polskim nic wspolnego) w Pradze macie Gennet, dr Kult , PFC i jeszcze z 5 innych, musicie sie tylko jezykowo nastawic na czeski, niem , albo angielski. Moze Ostrawa ma tlumacza polskiego.
spokojnie bez tłumacza się obejdzie. Wszyscy dają radę. A dokumenty są tłumaczone na Polski.
Przynajmniej w tej klinice Gyncentrum w Ostravie.

reklama
Aa no tak przepraszam [emoji20] jeszcze zweryfikuj nigdy nic nie wiadomo. Ja tez po ostatnim transferze z bioch obawiam sie tego scenariusza, sikaniec wyszedl poxytywny jak ostatnio tylko co dalej, i kontempluje isc jutro na bete w 8 dniu ale sie boje bo caly czas mam w glowie ostatni transfer i te cyrki ze speawdzaniem przyrostu bety [emoji17]
Mieciu jak cie bardzo kusi to jedz na bete. Zobaczysz jaki bedzie wynik. A przyrosty mozesz zrobic w przyszlym tyg np pn-sr :)

Do góry