No to sie sledzimy w dzialaniach[emoji4] do duupy ten nick mam[emoji16]A ja myslalam ze jesteś 10 lat ode mnie młodsza i sobie myśle taka młoda dziewczyna i już musi sie zmagać z takimi problemami ( wnioskowałem po 96 w niku, byłam pewna ze to rocznik ). Ja mam 32lata . Sama jestem ciekawa czy to zadziała . Lekarz do którego chodziłam wcześniej, mówił ze nie jest do tego przekonany ale pewnie dlatwgo ze ,w jego klinice nie robili tego zabiegu.Ja tam się naczytałam i mam nadzieje ze jeśli zadziałało na 45 latki to i na mnie zadziała a jak nie to będę myśleć dalej . Cieszę się ze mogę komuś pomoc bo jak ja zaczynałam siw tym interesować to nie miałam kogo zapytać o cokolowiek z tym związanego i dopiero dwa dni przed zabiegiem znalazłam kobitke na innym forum która była już po tym zabiegu.
reklama
Pamiętasz w których dniach cyklu ?2 mialam
KaIno
Fanka BB :)
A za jakimi wynikami czekasz ?? Bo widziałam ze dziewczyny Cie pytają ,tyle ze mi coś umknęłoNo to sie sledzimy w dzialaniach[emoji4] do duupy ten nick mam[emoji16]
kochanka328
hej ja miałam 1 wizyte w 10 lub 11dc sprawdzenie eDziewczyny na cyklu sztucznym do crio ile jest wizyt zanim ustalają konkretną date transferu ?
hej ja miałam 1 wizyte w 10 dc lub 11 dc sprawdzenie endometrium jakie jest i ustalenie dnia wtedy transferuDziewczyny na cyklu sztucznym do crio ile jest wizyt zanim ustalają konkretną date transferu ?
Dzięki [emoji4]hej ja miałam 1 wizyte w 10 lub 11dc sprawdzenie e
hej ja miałam 1 wizyte w 10 dc lub 11 dc sprawdzenie endometrium jakie jest i ustalenie dnia wtedy transferu
Na to ****** amh no i bete. W sobote mialy byc. Wystrzelila bym ten alab w kosmos dzisA za jakimi wynikami czekasz ?? Bo widziałam ze dziewczyny Cie pytają ,tyle ze mi coś umknęło
misis188
To sie im coś chyba w dup..ach poprzewracalo. Za bardzo w piorka obrosli.Już po wizycie. Na razie nie komentuje bo jestem wqrwiona.
Teoretycznie plan taki, że teraz cykl przerwy i potem antyki do długiego.
kochanka328
ja tak mialam w invimedzie w 2dc lub 3 dc zrobic progreston to robiłam u siebie w diagnostyce badanie zeby bylo ponizej 1 a potem tak jak CI pisałamDzięki [emoji4]
redferrari
matko ja w alabie mam zawsze wieczorem tego samego dnia wyniki no w ostateczności rano wrrrrr...
reklama
Nie ja właśnie byłam delikatnie przeziębiona jak by angina początkowa i wyszło mi 347 kom/ul , sama próbuje analizować ale nic z tego nie rozumiem...Szczerze mowiąc nie wiem, chyba nk się zwiększają, ale to nie takie proste, bo po transferze np komórki nk atakują wirusa odpowiedzialnego za przeziębienie a zarodek zostawiają w spokoju - dużo dziewczyn tu ładnie zachodzilo przy przeziębieniu.. O ile się zwiększają przy przeziębieniu to już raczej kwestia indywidualna. A ile ci wyszlo?
Ja mnie to już wszystko wkuriw@...
Podziel się: