reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kalno I jako byl u tej kobiety rezultat? Tez was bede sledzic z ta mezoterapia :)
Ona miała ja w maju takze Wielkich rezultatów nie było . Fsh jej spadło a o amh pisala ze nie liczy na poprawę . Tyle wiem. Jak siw człowiek na własnej skórze nie przekona to nie wie do końca jak jest.
Edit: jak będzie

reklama
Ona miała ja w maju takze Wielkich rezultatów nie było . Fsh jej spadło a o amh pisala ze nie liczy na poprawę . Tyle wiem. Jak siw człowiek na własnej skórze nie przekona to nie wie do końca jak jest.
Edit: jak będzie
Racja, kazdy organizm tez reaguje na te same czynniki w inny sposob.

statystyka jest taka, że macierzyństwo do tego etapu miało 100% skuteczności, czyli o połowę więcej niż średnia IVF a tu póki co knock out - wielkie ZERO
Ja mysle, ze trzeba ich jeszcze raz atakowac.M tam jest dyrektorem medycznym I endokrynologiem, wal do niego. Przepraszam za ignorancje, to oni ci zasugerowali ten sam protokol, ktory nie zadzialal ostatnim razem?

reklama
Ja mysle, ze trzeba ich jeszcze raz atakowac.M tam jest dyrektorem medycznym I endokrynologiem, wal do niego. Przepraszam za ignorancje, to oni ci zasugerowali ten sam protokol, ktory nie zadzialal ostatnim razem?
Nie no chyba bez jaj. Oni znow chca leciec tym samym protokołem? Asia chyba dzis miala wizyte u kogo innego nix dr G

Do góry