A to mi nic nie mówili o progesteronie. Dostałam tylko estrofem od 1dc i mam się zgłosić na wizytę między 7 a 9 dniem ale ze mojej dr nie ma to zapisałam się na 10. A po tym estrofemie mam bóle brzucha i cieknie że mnie jak że świni [emoji20]ja tak mialam w invimedzie w 2dc lub 3 dc zrobic progreston to robiłam u siebie w diagnostyce badanie zeby bylo ponizej 1 a potem tak jak CI pisałam
reklama
ilmenau
Fanka BB :)
A to mi nic nie mówili o progesteronie. Dostałam tylko estrofem od 1dc i mam się zgłosić na wizytę między 7 a 9 dniem ale ze mojej dr nie ma to zapisałam się na 10. A po tym estrofemie mam bóle brzucha i cieknie że mnie jak że świni [emoji20]
Ja mialam tylko estrofem od 3dc, potem od 10 dc doszedl encorton ale to od Pasnika nie z kliniki. Pierwsza wizyta 9-12dc zeby sprawdzic grubosc endo, bylo za male wiec dostalam jeszcze jedna tabletkę estrofemu i tydzien pozniej na kontroli ustalalismy termin transferu. Ja mialam 3dniowe zarodki wiec 3 dni przed transferem doszedl progesteron (dupek i luteina).
Mieciu85
To napewno ci progesteron rozpisza na wizycie po sprawdzeniu endometrium.A to mi nic nie mówili o progesteronie. Dostałam tylko estrofem od 1dc i mam się zgłosić na wizytę między 7 a 9 dniem ale ze mojej dr nie ma to zapisałam się na 10. A po tym estrofemie mam bóle brzucha i cieknie że mnie jak że świni [emoji20]
Ja już biorę encorton od 1dc po 5mg a od 10 mam brać po 10mg. Tylko martwią mnie te bóle brzucha i że ten okres jest mega obfity jak na 3 dzień. Też mam 3 dniowe zarodki.Ja mialam tylko estrofem od 3dc, potem od 10 dc doszedl encorton ale to od Pasnika nie z kliniki. Pierwsza wizyta 9-12dc zeby sprawdzic grubosc endo, bylo za male wiec dostalam jeszcze jedna tabletkę estrofemu i tydzien pozniej na kontroli ustalalismy termin transferu. Ja mialam 3dniowe zarodki wiec 3 dni przed transferem doszedl progesteron (dupek i luteina).
Mieciu85
Anett moze zadzwon do tego labu, bo moze dlatego, ze to w weekend bylo pobierane to ktos zapomnial czegos przekazac I wyniki sobie gdzies leza, ja bym dzwonila sie upomniec.Na to ****** amh no i bete. W sobote mialy byc. Wystrzelila bym ten alab w kosmos dzis
ilmenau
Ja już biorę encorton od 1dc po 5mg a od 10 mam brać po 10mg. Tylko martwią mnie te bóle brzucha i że ten okres jest mega obfity jak na 3 dzień. Też mam 3 dniowe zarodki.
Ladnie ci sie wszystko oczysci i będziesz gotowa na transfer
Masz rację [emoji3] tego się będę trzymaćLadnie ci sie wszystko oczysci i befzoesz gotowa na transfer
Mieciu85
Kalno I jako byl u tej kobiety rezultat? Tez was bede sledzic z ta mezoterapiaA ja myslalam ze jesteś 10 lat ode mnie młodsza i sobie myśle taka młoda dziewczyna i już musi sie zmagać z takimi problemami ( wnioskowałem po 96 w niku, byłam pewna ze to rocznik ). Ja mam 32lata . Sama jestem ciekawa czy to zadziała . Lekarz do którego chodziłam wcześniej, mówił ze nie jest do tego przekonany ale pewnie dlatwgo ze ,w jego klinice nie robili tego zabiegu.Ja tam się naczytałam i mam nadzieje ze jeśli zadziałało na 45 latki to i na mnie zadziała a jak nie to będę myśleć dalej . Cieszę się ze mogę komuś pomoc bo jak ja zaczynałam siw tym interesować to nie miałam kogo zapytać o cokolowiek z tym związanego i dopiero dwa dni przed zabiegiem znalazłam kobitke na innym forum która była już po tym zabiegu.
KaIno
Betę ?? Po transferze jesteś czy co ??Na to ****** amh no i bete. W sobote mialy byc. Wystrzelila bym ten alab w kosmos dzis
reklama
Mieciu85
Dzoasia, jak uwazasz, ze cos jest zle prowadzone, moze wybierz sie na jeszcze jedna wizyte, moze warto to jeszcze z kims skonsultowac mowie ci dr M jest naprawde dobry.Już po wizycie. Na razie nie komentuje bo jestem wqrwiona.
Teoretycznie plan taki, że teraz cykl przerwy i potem antyki do długiego.
Podziel się: