A moge zapytac o wiek? U mnie 39 lat i lacznie chyba 6 stymulacji czy 5 juz nie pamietam. Ciekawa jestem u Ciebie rezultatu. Pisz na bieżąco [emoji4] dziewczyno naprawde odzylam po wiadomosci od Ciebie[emoji8][emoji8]U kochana to jesCze masz ładnie . Ja miałam 0.02 a po tym dwie stymulacje. Przed zabiegiem wcale nie sprawdzałam .
reklama
Ja tez z Toba dzis myslami[emoji8]czekamy narazie , mam nadzieję że rozwarcie ładnie się zrobi .. bol jest mega ale muszę wytrzymać i jak dziś same skurcze się nie pojawia to jutro o 7.30 mam być gotowa i jedziemy na porodowke i wywolujemy sn
A przypomnij mi Ty do kogo smigasz?Hej dziewczynki
@zylwia trzymaj się kochana
Jestem po wizycie w klinice ,noi torbiel niestety jeszcze jest (21mm) ogólnie lekarz powiedział nam że to co się nam przydarzyło zdarza się raz na klika lat, więc miejmy nadzieję że teraz przez kilka lat będzie spokój
Zaczynamy od 3 września transfer w granicach 10 wrzesnia
Jezu uuu jak miło było poczuć znowu tą adrenalinę
Tylko się kurcze zastanawiam nad tą torbiela, niby lekarz powiedział że to nic nie przeszkadza gdyby się całkowicie nie wchłonęła. . . . W internetach tez nic nie wygrzebałammoże Wy coś możecie napisać?
dżoasia
Fanka BB :)
Szczerze mowiąc nie wiem, chyba nk się zwiększają, ale to nie takie proste, bo po transferze np komórki nk atakują wirusa odpowiedzialnego za przeziębienie a zarodek zostawiają w spokoju - dużo dziewczyn tu ładnie zachodzilo przy przeziębieniu.. O ile się zwiększają przy przeziębieniu to już raczej kwestia indywidualna. A ile ci wyszlo?@ dżoasia a lekkie przeziębienie może wskazywać większą czy mniejsza ilość komórek nk ? Jak duże może być zakłamanie ?
dżoasia
Powiem Wam ze szczerze wspolczuje dziewczynom ktore wymiotija cala ciaze. Ja teraz czasem wymiotuje,nie jest ti spowodowane zgaga jak wczesniej co nie znaczy ze nie msm zgaga bo oczywiście mam ale wiszenie nad kiblem z brzuchem duzym fajne nie jest o ile wogole mozna powiedzec ze wymiotowanie jest fajne.
@dżoasia o ktorej wizyta? Bo strasznie mnie ciekawi co ustalilas i czy embriolodzy beda umieli sie wytlumaczyc zi tego co sie stalo
Już po wizycie. Na razie nie komentuje bo jestem wqrwiona.@dzoasia no wlasnie o ktorej wizyta i ustalenie nowego planu?
Teoretycznie plan taki, że teraz cykl przerwy i potem antyki do długiego.
Justin87
To czekamy na więcej info jak już ochłoniesz. [emoji8]Już po wizycie. Na razie nie komentuje bo jestem wqrwiona.
Biedroneczka83
@dzoasia no wlasnie o ktorej wizyta i ustalenie nowego planu?
A Ty masz te wyniki? Czy sobie dalej leca w *{%%{^{^?
reklama
Agniecha1508
@dżoasia - dawaj , wylej wkqrwa , po co ma Cię od środka gryśćJuż po wizycie. Na razie nie komentuje bo jestem wqrwiona.
Podziel się: