reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U kochana to jesCze masz ładnie . Ja miałam 0.02 a po tym dwie stymulacje. Przed zabiegiem wcale nie sprawdzałam .
A moge zapytac o wiek? U mnie 39 lat i lacznie chyba 6 stymulacji czy 5 juz nie pamietam. Ciekawa jestem u Ciebie rezultatu. Pisz na bieżąco [emoji4] dziewczyno naprawde odzylam po wiadomosci od Ciebie[emoji8][emoji8]

reklama
Hej dziewczynki:rofl:
@zylwia trzymaj się kochana:tak:
Jestem po wizycie w klinice ,noi torbiel niestety jeszcze jest (21mm) ogólnie lekarz powiedział nam że to co się nam przydarzyło zdarza się raz na klika lat, więc miejmy nadzieję że teraz przez kilka lat będzie spokój;)
Zaczynamy od 3 września :rofl: transfer w granicach 10 wrzesnia
Jezu uuu jak miło było poczuć znowu tą adrenalinę :rofl::rofl::rofl:
Tylko się kurcze zastanawiam nad tą torbiela, niby lekarz powiedział że to nic nie przeszkadza gdyby się całkowicie nie wchłonęła. . . . W internetach tez nic nie wygrzebałam:unsure:może Wy coś możecie napisać?
A przypomnij mi Ty do kogo smigasz?

@ dżoasia a lekkie przeziębienie może wskazywać większą czy mniejsza ilość komórek nk ? Jak duże może być zakłamanie ?
Szczerze mowiąc nie wiem, chyba nk się zwiększają, ale to nie takie proste, bo po transferze np komórki nk atakują wirusa odpowiedzialnego za przeziębienie a zarodek zostawiają w spokoju - dużo dziewczyn tu ładnie zachodzilo przy przeziębieniu.. O ile się zwiększają przy przeziębieniu to już raczej kwestia indywidualna. A ile ci wyszlo?

Powiem Wam ze szczerze wspolczuje dziewczynom ktore wymiotija cala ciaze. Ja teraz czasem wymiotuje,nie jest ti spowodowane zgaga jak wczesniej co nie znaczy ze nie msm zgaga bo oczywiście mam ale wiszenie nad kiblem z brzuchem duzym fajne nie jest o ile wogole mozna powiedzec ze wymiotowanie jest fajne.
@dżoasia o ktorej wizyta? Bo strasznie mnie ciekawi co ustalilas i czy embriolodzy beda umieli sie wytlumaczyc zi tego co sie stalo
@dzoasia no wlasnie o ktorej wizyta i ustalenie nowego planu?
Już po wizycie. Na razie nie komentuje bo jestem wqrwiona.
Teoretycznie plan taki, że teraz cykl przerwy i potem antyki do długiego.

reklama
Do góry