reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pomożecie ???
Co to oznacza ???

Załączniki

• 1533290700642246036164.jpg
    1533290700642246036164.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 75
U to tak jak moi Hehehe.moi w ogóle nic nie wiedza ze u nas coś nie tak bo pewnie by nam kolanach do Częstochowy poszli modlić się o to żeby nam sie nie udało bo przecież in vitro to zło .
@Kalno zobacz jakie my silne babki jesteśmy - dajemy rade krytyce otoczenia i we własnych domach. Co nas nie zabiję - to wzmocni. Każdy wierzyć może w co chce , - ja wierze w in vitro !

Przykro mi kochana, ale dalej do walki. Ja tez cos czuej, ze u mnie bedzie jedno wielkie zero, mam jakies plamienia, nie wiem czy to z tego crinone, ale jak bylam w toalecie to wydawalo mi sie, ze juz sa strzepki krwi :( wiec moze tak jak zwykle na tydzien przed @ zaczynaja sie plamienia ehhh :hmm:

A czy u ciebie to czasem nie jest czas implantacji? ;)

reklama
Do góry