reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiem szczerze, ze tym razem jakoś nie wsluchiwalam sie w swoj organizm. Mialam lekkie bóle jak na okres i tyle. Ostatnim razem od punkcji do bety byłam na l4 i analizowalam kazde uklucie, kazdy objaw.
Wczoraj mialam mocne bóle przedokresowe i bylam pewna, ze znowu się nie uda.

A jednak sie udalo :) ja tez sobie obiecalam, ze niczego nie analizuje, ale jest to silniejsze ode mnie. ;)

reklama
Powiem szczerze, ze tym razem jakoś nie wsluchiwalam sie w swoj organizm. Mialam lekkie bóle jak na okres i tyle. Ostatnim razem od punkcji do bety byłam na l4 i analizowalam kazde uklucie, kazdy objaw.
Wczoraj mialam mocne bóle przedokresowe i bylam pewna, ze znowu się nie uda.
Ilmenau a byłaś na sztucznym czy naturalnym ?

Nikt tu nie chciał straszyć Pauli, raczej przygotować ją, że może to się skończyć inaczej. Jej posty były tak optymistyczne, że aż trudno było uwierzyć. Niestety invitro to ciężka droga i wiele dziewczyn ma tu złe doświadczenia ze słabo rosnącymi betami. Wiadomo, trzeba wierzyć w swoje Bąbelki do końca, ale dobrze się też przygotować na najgorsze (zwłaszcza jak fakty na to wskazują). Upadek wtedy mniej boli.
Lepiej bym tego nie ujela [emoji4]

reklama
Żaden lekarz na tym etapie nie zadecyduje o odstawieniu leków, bo to jeszcze nie czas na zarodek, a i cuda rzadko bo rzadko, ale się zdarzają. Więc i tak trzeba czekać. Jednak postawa lekarzy faktycznie dziwna, chyba że coś sugerują tylko Paula tego nie słyszy, albo nie chce słyszeć.
Teraz trzeba czekqc do tego 20tego czy bedzie zarodek w pecherzyku. Oby to byl kolejny forumowy cud [emoji4]

Do góry