chlopkers
Fanka BB :)
Jaka piekna dziewczynka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 884279 Marcelina dziękuję i pozdrawiamy. Zobacz załącznik 884279
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaka piekna dziewczynka [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 884279 Marcelina dziękuję i pozdrawiamy. Zobacz załącznik 884279
To jest dopiero nie do wiary, takie roznice w cenie tego samego leku. Niezle sobie liczaKliniki maja tylko se kasuja. Ja w klinice 350 zl placikam a w aptece cis koło 35 i jezdzilam na podanie do nocnej opieki
Oby tym razem rowniez zdarzyl sie forumowy cud [emoji110]Prawda jest taka, ze jeszcze raz napisze te konowaly ( w tym przypadku mam na myśli wszystkich lekarzy z enelmedu których znam) robią nam nadzieje, mi powiedział przy słabych przyrostach bety ze wszystko jest ok nawet nie zrobił usg tylko „zbadał” ze macica jest powiększona i ze jestem w ciąży i ze mi gratuluje (przy naturalnych ciążach mało kto sprawdza bety, albo robią to raz i umawiaja się już na usg, wiec lekarze może nie maja doświadczenia z pustymi jajami czy z pozamacicznymi tylko dopiero szpitale) gdzie z drugiej strony miałam forum i dziewczyny które pisały żeby sprawdzać bete czekać ze nie jest super i lekarza z kliniki który również mówił to samo, czekaliśmy na cud i tyle, w dniu wyznaczonej wizyty okazało się ze beta na początku rosła prawidłowo i zarodek się rozwijał a w pewnym momencie się zatrzymał i beta tez się zatrzymała, nie przerastała prawidłowo.
Chociaż sporo widziałam historii gdzie niskie przyrosty bety skończyły się najgorszym to cuda tez się zdarzyły.
Dobrze ze udalo sie zoeganizowac [emoji4]Tylko kuźwa nie mają w hurtowniach. Boże chyba wycofali...
Dzwoniłam do kliniki i mają specjalnie dla mnie sprowadzić jupi...
ale stresu było ...
Oj nie bylabym taka pewna. Oni sobie kupili glosy wiekszosci wlasnie tym 500+ [emoji853] straszne to ale taka prawdaNaprawdę kiedyś zanim pisiory doszły do władzy bardzo interesowałam się polityką i tym co się dzieje w kraju. W momencie gdy zmieniła się władza a ministrem zdrowia został ten skyrwysyn o królewskim nazwisku, ministrem rolnictwa morderca zwierząt, premierem pinda z broszka a wszystkim steruje człowiek który ma w sobie (za ten "zamach") więcej nienawiści niz to można sobie wyobrazić to poprostu przestałam to sledzic żeby się nie denerwowac. Czekam tylko jeszcze te 1,5roku i mam nadzieję że to się skonczy.
Ja prawie Śląsk, bo Opolszczyzna. [emoji4][emoji6]
Bo wlasnie takiej patolce pasuje obecny nurt rzadzacy i to oni zapewnia zwyciestwo rzadowi w kolejnych wyborach [emoji58]Jak o tym wszystkim słucham, to mnie **** jasny strzela :-\ mam znajomą z podstawówki, 4 dzieci z 3 różnymi chłopami, teraz jest znów w ciąży z nowym mężem i Ona się ze mnie śmieje, że my z mężem zapierda**** jak mrówki a mamy mniej kasy niż Ona, która nie przepracowała w swoim 28-letnim życiu ani jednego dnia... Alimenty, z mopsu, dodatki, 500+ i inne srusy...
Ech... Musiałam
Tak. Nie wiem d czego to zależy. Tak jak pisalam ujowo strasznie sie czulam po pierwszej punkcji. Wogole pierwsza punkcja zostawila bardzo duzy uraz w mojej psychice co do zakladania wenflonu. To bylo w macierzyństwie i na wizycue u anestezjologa bykam u pani dr ktora byla wysoko juz w ciazy. Ja przy pobraniu krwi potrafie zemdkec. Mam kiepskie zyly i w zasadzie jest jedna dyzurna z ktorej mi pobieraja krew. Na punkcji byl inny anestezjolog jakis mlody. Wenflon tez do niej lub na dloniach. Nie wien czemu musial sie wkluc w prawa rękę i tak mi grzebal przy żyłach ktore nawet do poboru krwi sie nie nadaja ze masakra. 3 razy mnie kół, ja wylam az mu wkoncu wykrzyczakam zeby na dloni zalozyl-na prawde to byla masakra jak on sue wbil w skore a potem grzebal tym czyms w poszukiwaniu żyły.30 jajeczek? Calkiem sporo. Wlasnie wydaje mi sie z3 to bardzo indywodualna sprawa, bo jak inaczej wyjasnic ze ja po moich 8 bylam wrakiek czlowieka? [emoji50]
Dzis dopiero 3dpt, chyba sie za bardzo sie doszukuke, wydaje mi sie, ze mam lekko piekace/wrazliwe sutki, ale pozniej sie zatsanawiam czy za bardzo sie tego nie doszukuje i sama sobie to wmawiam. Troche mi tez bylo zimno przy 30 stopniowym upale , ale tak jak mowie tu wyobraznia moze dzialac i jakos sama sobie juz nie ufam musze sie kopnac i przestac wyszukiwac znakow [emoji6]
I pomysl ze to wszystko z Twoich, Twojego M, moich i wielu z nas podatkow [emoji6]To jest po czasie strasznie przykre. Najpierw się z tego śmiałam, ale jak zobaczyłam jak Ona beztrosko żyje, jak podchodzi do tych dzieci dając je każdego dnia w opiekę do innej babci, jak cały dzień siedzi na Facebooku a dodając codziennie zdjęcia z mieszkania ja mam ochotę zwymiotowac widząc ten syf, to czasem jej zazdroszczę, że może i potrafi mieć wszystko w czterech literach.