Może się nie zmienić bo to jest wygodne dla wiekszosci która widzi tylko czubek własnego nosaPieknie napisane. Mysle tylko niestety, ze jeszcze jakis czas nic sie nie zmieni...
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
W jednej tabl magne b6 jest 2x wiecej wit b6, a dziewczyny biora nieraz 3x2 a magnezu duuzo mniej w jednej niz tu.Dziewczyny, podpinam sie pod pytanie bo ja mam Chela Mag B6 i sklad jest taki jak na zalaczonym zdjeciu. Aktualnie biore 3 kapsulki dziennie zeby wziac odpowiednia dawke mahnezu ale czy nie przesadzam z witamina B6?Zobacz załącznik 884352
Mieciu85
W jednej tabl magne b6 jest 2x wiecej wit b6, a dziewczyny biora nieraz 3x2 a magnezu duuzo mniej w jednej niz tu.
Dzieki wielkie dzoasia bo juz sie zaczeam schizowac, ze moglam zaszkodzic. Czyli beac dalej po te 3 myslisz?
Mamma!Mia!
Robiłam betę dwukrotnie i był niewielki spadek. Jutro ostatnie pobranie i raczej nie spodziewam się wzrostuJa tez po transferze w poniedzialek. Dlaczego sadzisz, ze nieudanym robilas juz jakies testy lub bete? Na mnie tez jeszcze czekaja 3 zarodki jesli tym razem nie zaskoczy
dżoasia
Myślę, że ok, chociaż nawet można by chyba brać 4x, żeby była maksymalna dawka magnezu ale to w razie jakichś skurczy, tak to chyba nie ma co przesadzaćDzieki wielkie dzoasia bo juz sie zaczeam schizowac, ze moglam zaszkodzic. Czyli beac dalej po te 3 myslisz?
Mieciu85
Myślę, że ok, chociaż nawet można by chyba brać 4x, żeby była maksymalna dawka magnezu ale to w razie jakichś skurczy, tak to chyba nie ma co przesadzać
Dziekuje jestes kochana [emoji173]️ mam jeszcze 60mg magnezu w suplemencie prenatalnym to chyba tak mniej wiecej akurat
misis188
Moj gin ostarnio stwierdzil ze magnezu w sumie sie nie da przedawkoeac wiec spokojnie tak jak Asia pisze ja tez przez pierwszy trymestr bralam 3x2 magne b6Dzieki wielkie dzoasia bo juz sie zaczeam schizowac, ze moglam zaszkodzic. Czyli beac dalej po te 3 myslisz?
Mamma!Mia!
Ktoś na forum, bodajże dżoasia, podpowiedziala mi że jak wkuwasz igle i już czujesz ból to należy szukać innego miejsca. Ktoś inny pisał żeby zebrać dość szeroką fałdę i mocniej ja scisnac. W moim przypadku połączenie tych 3 rzeczy przyniosło efekt. Od kilku dni Ani jednego silnika nie ma a też biorę acardDziewczynki, pisalyscie tu niedawno o teczy po heparynie. U mnie przy pierwszym transferze nie bylo ani sladu po aplikacji heparyny, a teraz siniak na siniaku pomimo, ze robie te zastryzki tak samo
Moze dlatego sie to bardziej rozlewa, ze tym razem biore tez acard? Juz dzis probowalam ucisnac lekko miejsce po, ale to samo... Wiem, ze pare dni temu o tym rozmawaialyscie ale tyle postow, ze chyba tego nie znajde, co pomaga?
Wiecie a ja nawet lubie te siniaki. Sa dla mnie symbolem tego ze jestem po transferze. Ze czekam na bete, ze jestem pelna nadziei.
Potem beta jest negatywna, przestaje brac heparyne. Siniaki bledna. I znika ostatni slad tego ze mialo sie w sobie nadzieje na nowe zycie.
Potem zycie niby wraca na normalne tory, niby bierze sie w nim udzial, a jednak jest sie gdzies obok.
Siniaki bledna a dla mnie wizja stymulacji, punkcji i transferow robi sie w czasie oczekiwania na kolejne dzialania tak nierealna jakby nigdy mnie nie dotyczyla. Jakby to byla historia kogos innego, o ktorej ktos mi opowiada.
Potem beta jest negatywna, przestaje brac heparyne. Siniaki bledna. I znika ostatni slad tego ze mialo sie w sobie nadzieje na nowe zycie.
Potem zycie niby wraca na normalne tory, niby bierze sie w nim udzial, a jednak jest sie gdzies obok.
Siniaki bledna a dla mnie wizja stymulacji, punkcji i transferow robi sie w czasie oczekiwania na kolejne dzialania tak nierealna jakby nigdy mnie nie dotyczyla. Jakby to byla historia kogos innego, o ktorej ktos mi opowiada.
reklama
A skądH
Hej. Ja tez ze Śląska
Podziel się: