reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochana właśnie nie wiem co myśleć :( nigdy nie plamilam ( na szczęście mnie to ominęło bo wiem jak dziewczyny to przeżywały :( ) .. brzuch boli okresowo , napina się.. przez chwilę było czysto i znowu plamie także nie wiem co myśleć... ? :(
Wszystko przygotowuje sie do porodu. Nie krwawisz to nic sie nie dzieje gdyby było krwawienie to wtedy na izbe tak nam na szkole rodzenia mówili. To wszystko przez masaż. Masz tam wszystko nabrzmiałe

reklama
Tak naprawdę wczoraj dziewczyny namieszaly Pauli w głowie i poszła dziś do lekarza, żeby się uspokoić. I mimo, że wszystko jest ok dalej podcinaja dziewczynie skrzydła. Myślcie sobie co chcecie, ale może skończcie już dążyć temat. To już naprawdę robi się niesmaczne.
Masz racje chyba lekarz to lekarz skoro jeden mnie badał powiedział ze jest dobrze drugi telefonicznie powiedział aby się nr martwić to czym ja się mam martwić ? Nie ma czym dbam o siebie i swojego maluszka ;)

Aaaa to jest taka opcja ze się widzialysmy bywamy tam na zakupach.
Jakbyś potrzebowała czegoś do paznokci to zapraszam :D Blond cieżarna 180cm to ja haha.
Dobra laseczki już Wam nie zaśmiecam tu wątku, ale jestem taka pod-jarana, że w końcu ktoś ze Śląska i jeszcze ten sam lekarz:D
Trzymam kciuki za wszystkie, umilacie mi nudne dni w pracy :D

Wiem, że o polityce nie powinno się mówić... Ale takich ludzi u nas w Polsce właśnie brakuje ...
Link do: Rusza program leczenia niepłodności w Słupsku | Plodnosc.pl
Prezydent Słupska powinien być prezydentem Polski, ale w naszym kraju to niestety nie możliwe a jego orientacja seksualna niepoprawna politycznie. Obecna władza dając 500+ i 300+ mydli ludziom oczy. Nie widzą tego że odbierają im wolnośc. Narzucają nam swój światopogląd za pieniądze a dla większości pieniądze są ważniejsze od myślenia i własnego zdania.

Jakbyś potrzebowała czegoś do paznokci to zapraszam :D Blond cieżarna 180cm to ja haha.
Dobra laseczki już Wam nie zaśmiecam tu wątku, ale jestem taka pod-jarana, że w końcu ktoś ze Śląska i jeszcze ten sam lekarz:D
Trzymam kciuki za wszystkie, umilacie mi nudne dni w pracy :D
A widziałam ostatnio stoisko jak pedziłam oczywiście w biegu z zakupów
. Wpadnę przy kolejnej okazji bo napewno coś będę potrzebować.

Dziewczynki,
Ile magnezu i nospy można brać pod transferze? Boje się skurczy, bo mi bardzo gmerali, miałam wprawdzie atosiban podany, ale wolę się jakoś zabezpieczyc

reklama
Do góry