reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
agapl ja miałam usg w maju przed inv i wszystko było ok. potem tak z miesiąc temu nagle mnie coś zabolało jakby mnie osa ugryzła i dlatego poszłam na kolejne usg. mojemu ginowi mówiłam że coś mnie tam pobolewa ale stwierdzi że na pewno nerwoból:-p. no zobaczymy oby to była jakaś pierdoła.

Hola ja biorę acard i gdzie się nie uderzę to mam siniaka. Usg piersi też ostatnio miałam, też mam czasami taki bol jakby mnie osa ugryzła, ale lekarka nic nie znalazła. Znajoma też u tej lekarki była i ma dwie torbiele, ale nic nie odczuwa.

dziewczyny od wczoraj mega boli mnie podbrzusze , jajniki rwą i kłują jak przed @, a w dodatku pierś po biopsji cały czas boli i przyjmuje kolory tęczy. teraz filetowo żółto zielona jest:-(. jutro mam mieć wyniki z biopsji ale nie wiem czy po nie pojadę. sama nie wiem czy chcę je teraz znać:sorry2:.

Hola wydaje mi się,że jak po nie nie pojedziesz to będziesz cały czas o nich myśleć i się zastanawiać ... ten ból - tak mi się wydaje,że jest po igle i leki jeszcze go potęgują, piersi są bardzo delikatne, więc z pewnościa dlatego boli

Agapl witaj, ja brałam encorton po każdej IUI i tym razem po pierwszym in vitro też. Chociaż lekarz nigdy tak na prawdę nie wyjaśnił dlaczego i czy mi akurat potrzebny. Zapisał dawkę 1 x 1 tabletka (5mg) od dnia punkcji. Życzę powodzenia w dalszej walce o dzidzię i oby tym razem zakończyła się upragnioną ciążą :-) Informuj nas na bieżąco to będziemy trzymać kciuki :tak:

Hola też jestem zdania że powinnaś wyniki odebrać i mieć to z głowy. Na pewno nic tam nie masz i to tylko niepotrzebnie się denerwujesz. Co do bóli brzucha to ja je mam cały czas, mniej lub bardziej intensywne. A jak tylko pomyśle o jutrzejszej becie to mi serce wali jak oszalałe ;-)

Alegra
biggrin.gif
za jutro @@@@@@@@@@@@@@ !!!

Lawendowy Sen dla Ciebie jutro Adele
biggrin.gif

reklama
Gotadora, dzięki, że pamiętasz o mnie:-D

Alegra, trzymam kciuki za jutrzejszą wysoka betę.

Hola, wierzę, że wszystko jest dobrze. Wiem, że to ogromny stres, bo niepewność jest najgorsza, ale bądź dobrej myśli.

Marcysiowa, co z Tobą? czemu się nie odzywasz? Mam nadzieję, że gorączka odpuściła i że wypoczywasz.

A tak na marginesie, to serce zaraz gardłem mi wyskoczy.

Do góry