reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Ja już na nogach po ciężkiej nocy i nie całych 4 godzinach snu wstaje i szykuje się na wyjazd . Nerwy mnie zżerają a w głowie różne myśli . Proszę Was o jedno trzymajcie ,Żeby się udało . Pozdrawiam i miłego dnia
Kciuki zaciśnięte!!!
Trzymam kciukiJa już na nogach po ciężkiej nocy i nie całych 4 godzinach snu wstaje i szykuje się na wyjazd . Nerwy mnie zżerają a w głowie różne myśli . Proszę Was o jedno trzymajcie ,Żeby się udało . Pozdrawiam i miłego dnia
i sama też proszę o pamięć. Właśnie siedzimy przed gabinetem i czekamy na criotransfer...
Agonia777
Za Ciebie w takim razie też mocno zaciśnięte kciukiTrzymam kciuki
i sama też proszę o pamięć. Właśnie siedzimy przed gabinetem i czekamy na criotransfer...
Zaczynam zaciskać u nóg bo jedną ręką muszę pracować
Dzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
reklama
ilmenau
Czyli @ilmenau to mąż Cię poinformował że jesteś w ciąży
... my się tu zastanawiamy czasami jak przekazać M dobra nowine, a to wystarczy puścić go po wynik bety hah
Haha, sam przyznał że był zestresowany jak sprawdzał wynik. Trzeba naszych panów też w to zaangażować!
Podziel się: