reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzieki Dziewczyny,
Mala do lekarki napisalam. Teraz czekam na odpowiedz.
Patrze na ulotke mojego leku. On ma 20mg prednisolone. Ostatnio bralam ich 60mg. Lekarka dostosowala dawke do mojej wagi. Czytalam jednak,ze w przypadku, gdy ma on zapobiec odrzuceniu embrionu dawka jest lagodniejsza.

dziewczyny od wczoraj mega boli mnie podbrzusze , jajniki rwą i kłują jak przed @, a w dodatku pierś po biopsji cały czas boli i przyjmuje kolory tęczy. teraz filetowo żółto zielona jest:-(. jutro mam mieć wyniki z biopsji ale nie wiem czy po nie pojadę. sama nie wiem czy chcę je teraz znać:sorry2:.

hola jak masz się stresować to nie odbieraj wyników, jednakże ja myślę, że tylko zapobiegawczo miałaś zrobić biopsję, aby utwierdzić się w przekonaniu, że to nic złego.

Ostatnia edycja:
madzialenak sama nie wiem jak mnie boli... raczej nie czała tylko dookoła tego kłucia , to co jest siwe i trochę w stronę pachy, ale sama już nie wiem:shocked2:. wiesz to taki głupi ból który trudno dokładnie zlokalizować

hole zadzwoń jutro do przychodni gdzie miałaś biopsję i zapytaj czy tak ma być??
Czy ty bierzesz acard albo clexan lub fraxiparine??
Powiedz mi jeszcze kochana czy w naszej klinice zawsze podają encorton czy ty masz jakieś wskazanie??

sony biorę fraxiparyne . biorę ją na swoje wyraźne życzenie. encorton biorę chyba trochę na tej samej zasadzie.trochę "wymusiłam" na doktorku. po prostu zaczęlam go pytać czy nie byłoby dobrze wziąc więc stwierdził że nie zaszkodzi. co do fraxiparyny to sam się smiał, bo swierdził że nawet na jakiejś ostatniej konferencji na której był wszyscy niby twierdzą że nie ma dowodow na to że zwiększa szanse na zagnieżdżenie a i tak wszyscy przepisują.

reklama
Hola, ten bol rowniez wydaje mi sie ,ze moze byc powodem interwencji. Lepiej jednak bedzie jak sie upewnisz pytajac lekarza.
Wiecie, kiedys czytalam,ze przed kazda stymulacja lekarz powinnien zbadac piersi pacjentki. hmmmmm teoria, ktora chyba daleko odbiega od praktyki. NIESTETY

Do góry