reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Gotadora rozumiem ze zaczełaś rowazać Bociana w Bialymstoku ? Też slyszalam o ich skutecznosci, Ty masz tam calkiem blisko, chyba nie duzej roznicy czy to Gdansk czy Bialystok dla Ciebie.. Spróbuj moze Białystoka co Ci podpowiada kobieca intuicja ? Gdybym miała bliżej to wybralambym Bialystok zamiast Invikty ale dla mnei to zdecydowanie za daleko a Invikte mam bliziutko..nawet z pracy na badania i skany mogę sie zrywać.. Moze zadzwon do nich i poszukaj forum i opinii na ich temat?
benle
Zaangażowana w BB
Marcysiowa uważaj by tem. nie wzrosła do 39 stopni. Wtedy musisz zasięgnąć pomocy lekarza. Tak jak dziewczyny radzą rób okłady na stopy, lub łydki. możesz wziąć Paracetamol ale przeczytaj jaka dawka dla ciężarnych. Paracetamole w drugiej części ciąży powinien być brany sporadycznie. Studia angielskie wykazały, ze może pojawić się ryzyku astmy w wieku szkolnym danego dziecka.
witajcie dziewczęta tego białego poranka:-)
marcysiowa mam nadzieję, że kryzys zażegnany, temp. spadła i już wszystko dobrze. pij dużo cieplej wody z miodem i cyrtyną i sok malinowy. trzymam kciuki zeby choróbsko szybko od was poszło.
marcysiowa mam nadzieję, że kryzys zażegnany, temp. spadła i już wszystko dobrze. pij dużo cieplej wody z miodem i cyrtyną i sok malinowy. trzymam kciuki zeby choróbsko szybko od was poszło.
madzialenak
mama na pełen etat
aduś ja zaczynam stymulację pod koniec listopada od ok 25-tego
madzialenak
mama na pełen etat
hola u Ciebie śnieg leży? U mnie ładna zielona trawka za oknem.
madzialenak
mama na pełen etat
hola ojej tak szybko zima przyszła :-(, ja chcę wiosnę, fajnie by było zapaść w sen zimowy.
reklama
Podziel się: