reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gotadora rozumiem ze zaczełaś rowazać Bociana w Bialymstoku ? Też slyszalam o ich skutecznosci, Ty masz tam calkiem blisko, chyba nie duzej roznicy czy to Gdansk czy Bialystok dla Ciebie.. Spróbuj moze Białystoka co Ci podpowiada kobieca intuicja ;) ? Gdybym miała bliżej to wybralambym Bialystok zamiast Invikty ale dla mnei to zdecydowanie za daleko a Invikte mam bliziutko..nawet z pracy na badania i skany mogę sie zrywać.. Moze zadzwon do nich i poszukaj forum i opinii na ich temat?

Marcysiowa uważaj by tem. nie wzrosła do 39 stopni. Wtedy musisz zasięgnąć pomocy lekarza. Tak jak dziewczyny radzą rób okłady na stopy, lub łydki. możesz wziąć Paracetamol ale przeczytaj jaka dawka dla ciężarnych. Paracetamole w drugiej części ciąży powinien być brany sporadycznie. Studia angielskie wykazały, ze może pojawić się ryzyku astmy w wieku szkolnym danego dziecka.

witajcie dziewczęta tego białego poranka:-)

marcysiowa
mam nadzieję, że kryzys zażegnany, temp. spadła i już wszystko dobrze. pij dużo cieplej wody z miodem i cyrtyną i sok malinowy. trzymam kciuki zeby choróbsko szybko od was poszło.

reklama
Do góry