reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To moze przez te upaly, jakies inne krazenie krwi, bo jak boga kocham ostatnio nawet mi sie siniak nie zrobil a teraz masakra.

Nie wiem czy to przypadek - ale moze pomoże. Mi zastrzyki z heparyny robi mąż i on trochę mocno ściska tą faldke (oczywiscie skóry ;)) tak ze nie czuję zastrzyku tylko ten ucisk. Po zastrzyku jescze chwile tak trzyma tą faldke. Mam tylko jeden maly siniak - wtedy w trakcie zastrzyku opierdzililam go, ze za mocno trzyma i poluzowal chwyt :laugh2: sprobuj, moze to jest jakas metoda...

reklama
Dziewczyny właśnie przyszły mi wszystkie moje badania z kliniki i :( nie wszystko rozumiem :mad: czy jest tutaj osoba która roztrabi mi co mam dobrze ,a co mam złe ? Dodam ,ze ich zdaniem jest wszystko ok,a Pasnik to zły lekarz i chce mi zaszkodzić :p prawda tylko jest w tym ,ze Pasnik to jedyny lekarz który dał mi trochę nadzieji ,ze może sie udac bo klinika mówi to szczęście trzeba miec trochę ... a szczęściem to ja zyc nie będę bo już mi stuknęło 32:eek: ... wiec komu mogę podrzucić moje wynniki dodam ,ze są po francusku choć skróty takie jak w Polsce

Dziewczyny właśnie przyszły mi wszystkie moje badania z kliniki i :( nie wszystko rozumiem :mad: czy jest tutaj osoba która roztrabi mi co mam dobrze ,a co mam złe ? Dodam ,ze ich zdaniem jest wszystko ok,a Pasnik to zły lekarz i chce mi zaszkodzić :p prawda tylko jest w tym ,ze Pasnik to jedyny lekarz który dał mi trochę nadzieji ,ze może sie udac bo klinika mówi to szczęście trzeba miec trochę ... a szczęściem to ja zyc nie będę bo już mi stuknęło 32:eek: ... wiec komu mogę podrzucić moje wynniki dodam ,ze są po francusku choć skróty takie jak w Polsce
Oj zaraz tu się zorganizuje batalion wojska w obronie Pasikonika ;) mogę pierwsza dac w pysk temu kto coś na niego mówi:)!

Wrzuc tu te wyniki, zbierzemy konsylium i wspolnie uradzimy :D

Już się robi to badania są robione po Pasnika u hematologa

Załączniki

• B39EC040-46E4-41F0-99B7-F4232F3DE430.jpeg
    B39EC040-46E4-41F0-99B7-F4232F3DE430.jpeg
    999,5 KB · Wyświetleń: 128
  • 4B9A300D-E3FC-4E37-BC80-823795BE90EC.jpeg
    4B9A300D-E3FC-4E37-BC80-823795BE90EC.jpeg
    961,1 KB · Wyświetleń: 119
  • 0A7FFD58-EEDC-45D2-8FDA-FB9FE1A1D3EC.jpeg
    0A7FFD58-EEDC-45D2-8FDA-FB9FE1A1D3EC.jpeg
    630,1 KB · Wyświetleń: 119