reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zobaczę kochane czy będę powtarzała ta bete na chwile obecna nie planuje już powtarzać ;) a czy coś się zmieni okaże się ;) jestem pozytywnie nastawiona a jeśli będzie złe to mam już plan awaryjny pójdę do genetyka załatwię immunologa i znowu podejdę ;) życie jest za krótki aby myśleć negatywnie za dużo po dupie dostałam aby znowu się załamywać cieszę się tym co jest teraz w dniu dzisiejszym i zobaczymy w która to stronę pójdzie chyba nie chce nic wiedzieć do tego 20 chce się wszystkiego dowiedzieć na wizycie ;) życie rożny scenariusz pisze wiec ma być dobrze to będzie ;) wszystko zrobiłam co mogłam teraz tylko czekać już mam dość tych bet szczerze powiedzawszy ;) i nie zamierzam już robić niech się dzieje co ma się dziać ;)

Na początku miałam tylko kropeczki po ukłuciu a później zaczęła się tęcza i tak jest do dziś. Nie sądzę, by zmienił się styl robienia zastrzyków u mnie. Cały ten czas brałam i biorę acard. Tak więc to nie on jest winny. ;)

To moze przez te upaly, jakies inne krazenie krwi, bo jak boga kocham ostatnio nawet mi sie siniak nie zrobil a teraz masakra.

Ano raz mowie kapcie a raz pantofle [emoji12] ale chodzi mi o domowe crocsy w ktorych popieprzqm jak w kapciach [emoji6]
Jak dla mnie najwygodniej na boso [emoji6] kapci to zawsze szukam po całym mieszkaniu, a jak mieszkałam jeszcze w dużym domu u rodziców to w każdym pokoju miałam po parze żeby nie latać i nie szukać [emoji1]

reklama
Jak dla mnie najwygodniej na boso [emoji6] kapci to zawsze szukam po całym mieszkaniu, a jak mieszkałam jeszcze w dużym domu u rodziców to w każdym pokoju miałam po parze żeby nie latać i nie szukać [emoji1]
No wlasnie ja mam taki syf ze bym nie dala rady na boso. Brud by mi sie przyklejal do stop. Moj koteł tez nie pomaga w porzadkach a siersci wszedzie pelno [emoji38] Dobra dziewczynki biore sie za robote [emoji4]

Do góry