reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
O rany Kalno nasz plan z bankomatem!!!!! Ja już zapomniałam. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765]
Nie wypytuję - lekarz z nią gadał koło mnie stąd wiem płacze bidulka i mąż z nią siedzi.
powinni nam na drzwiach napisac - sala invitro
musimy wrócić do tematu ale to na spokojnie ... czas mamy .

kochana jak masz jakąś nadżerkę to równie dobrze mogłaś ją dźgnąć aplikatorem. Póki co się nie stresuj, gorzej jakby była żywa krew i dużo. Bo jak będzie coś różowego/brązowego to może być implantacyjne :)
Dzieki dzoasia, to moze faktycznie ta nadzerka sie odzywa. Jak pozniej sprawdzlam znowu to bylo czysto wiec miejmy nadzieje, ze tak pozostanie :)

Moglas sobie tez sama podraznic nadzerke przy aplikacji lekow dopochwowych. Nie martw sie
Dziekuje kochane, miejmy taka nadzieje :) Musze sie zajac robota, bo maili setki do prrzeczytania po urlopie a ja siedze I sie zastanawiam I mysle o niebieskich migdalach haha, dobrze, ze chcociaz w pracy jest luz w okresie letnim to moge nie pracowac za ciezko :)

Mieciu ja miałam takie coś około 8 dnia po transferze , bardzo ujowe to było no i u mnie niestety 11 dpt okazało się że się nie udało ... :(
No ja wlasnie tez mialam 11 dpt po ostatnim transferze ale kto wie co to bylo, no nic czekamy, ale na szczescie zrobilo sie biale znowu wiec miejmy nadzieje, ze to ta nadzerka zostala podzgana.

reklama
Do góry