reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Szanowni Państwo z Ciechocinka. Zawaliliście robotę, nie wiem czy przez zmiany lekarzy w trakcie stymulacji ( w Novum dr Lewandowski prowadzi sam całą), źle dobrane leki ( ale tu można było się w porę zoorientować) zawiedliście nasze zaufanie. Wstrzymamy teraz oddech i obserwujemy dalej. Mam nadzieję, że jednak docenicie bezpłatną reklamę jaką macie na tym forum i trochę bardziej przyłożycie się do swojej pracy. Osiąść na laurach nie jest trudno, trudniej jest nie popełniać błędów. A ty Dżoasiu niestety musisz dalej walczyć, mam tylko nadzieję że starczy ci sił. Tulę cię mocno. Ale jaja w Macierzyństwie 6 blastek a tu 0. No to się popisali.

reklama
Szanowni Państwo z Ciechocinka. Zawaliliście robotę, nie wiem czy przez zmiany lekarzy w trakcie stymulacji ( w Novum dr Lewandowski prowadzi sam całą), źle dobrane leki ( ale tu można było się w porę zoorientować) zawiedliście nasze zaufanie. Wstrzymamy teraz oddech i obserwujemy dalej. Mam nadzieję, że jednak docenicie bezpłatną reklamę jaką macie na tym forum i trochę bardziej przyłożycie się do swojej pracy. Osiąść na laurach nie jest trudno, trudniej jest nie popełniać błędów. A ty Dżoasiu niestety musisz dalej walczyć, mam tylko nadzieję że starczy ci sił. Tulę cię mocno. Ale jaja w Macierzyństwie 6 blastek a tu 0. No to się popisali.
Takie rzeczy się zdarzają Asia dopadła statystyka tak jak nie jedną z nas :( przechodziłem przez to dwa razy...

Czy po nieudanym in vitro w cyklu swiezo po stymulacji mialyscie powiekszony biust i bolący pomimo koncowki okresu? Bo juz nie wiem czy w jajowodzie ciazy szukac bo bete tylko w 8 dpt robilam a ze byla ujemna to darowalam juz sobie.

W pierwszej stymulacji jędrny jakby większy ale obolały teraz cała jestem napuchnięta wiec chyba tez.

Hehe lepiej by zadna z nas tego nie ujela. Mam nadzieje ze tym razem tez przeczytaja i wezma sobie do serca

O depilacji nie pomyślałam a tez by mi sie przydała ... stale jakies wydatki...trzeba wrócić do planu o bankomacie;). A z ta Panią to smutne ... współczuje jej. Musi strasznie to przezywać . W którym miesiącu poroniła ?? Wiadomo dlaczego ??

O rany Kalno nasz plan z bankomatem!!!!! Ja już zapomniałam. [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765][emoji765]
Nie wypytuję - lekarz z nią gadał koło mnie stąd wiem płacze bidulka i mąż z nią siedzi.
powinni nam na drzwiach napisac - sala invitro

reklama
Do góry