adansonia
Fanka BB :)
Intralipid leciWlasnie mam jakies dziwne pokretlo oprocz tego standardowego, tym polozna podkrecala ale nie wiem jak sie do tego zabrac [emoji848]Zobacz załącznik 882889
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Intralipid leciWlasnie mam jakies dziwne pokretlo oprocz tego standardowego, tym polozna podkrecala ale nie wiem jak sie do tego zabrac [emoji848]Zobacz załącznik 882889
jak masz ten wężyk z regulatorem to sobie podkręć - mi podączyły tak, że miało lecieć 100ml/h, potem sama sobie podkręcałam na 150 potem na 200 a potem na 250 czyli max, ale to nie leciało na pewno tak szybko, bo cała kroplówka mi schodziła prawie 4,5h
Tylko ze u mnie te plamiena nie byly spowodowane niskim profesteronem ale dr G znajac moja historie i to jaka jestem.panikara tylko krecil glowa i wypostwal wszystko na recepcie. A kto Ci robi transfer? I faktycznie popros oo jakies leki bo my tu na miejscu w kazdej chwili mozemy podjechac jakby coś sie dzialo, Ty juz nie bardzo wiec lepiej miec cos w razie w. Co bym Ci polecala to na pewno dupka miech Ci wuecej przepisze niz potrzebujesz
Nie, spokojne. Jak nie bierzesz acardu jeszxze to ja bym wziela po pracyDziewczyny proszę o radę. Dzisiaj 7 dpt blastocysty. Codziennie rano biorę neoparin zastrzyk a dzisiaj zapomniałam. Przypomnialam sobie w pracy. Czy myślicie ze to może mieć jakiś wpływ na kropka? Wezmę około 16:30
To.sie ciesz ze masz tak. Ja mialam 2 razy wlew w klinice i raz to bylo jeszxze z,wizyta. To se pomysl. Chociaż Ty tez musisz sie przebrać do transferu. Ja jak mam wenflon to mam straszna blokade w glowie i nie zgibam w tedy reki choc mi jedba pielegniarka mowila ze możnaStaram sie to podkrecac ale jakos nue rusza ciezko tak jedna reka, jakies to sztywne. Juz leci 3.5 h a jeszcze pewnie z 2 poleci, chyba tu uswierkne, a zaraz jeszcze musze siez tym do toalety dostac, to bedzie wyprawa zycia[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
O to widze ze ona coraz wiecej dziala. Kiedys planowalam ze jak uda mi sie zajsc w ciaze to bede u niej ja prowadzić-ale mi.sie.odmienilo bo nie uśmiechało by mi sie Tyle dojeżdżać do niej. Ona przyjmuje tez w Bytomiu, bylam tam kilka razy na wizycie i mnie zatkalo jak weszlam.do gabinetu bo.poczulam sie jak w jakims palacu-taki dziwny wystrojTak na pewno poprosze o wiecej w razie w dzieki misis[emoji173]️ dr G-k robi dzis transfery.
To.sie ciesz ze masz tak. Ja mialam 2 razy wlew w klinice i raz to bylo jeszxze z,wizyta. To se pomysl. Chociaż Ty tez musisz sie przebrać do transferu. Ja jak mam wenflon to mam straszna blokade w glowie i nie zgibam w tedy reki choc mi jedba pielegniarka mowila ze można
Chyba za szybko na pecherzyk ciążowy przy takiej becie. Kochana pecherzyk widać powyżej 1000 a Ty masz dziesięć razy niższy wynik....A może błąd pomiaru bety. To aż niewiarygodne żeby było już coś widać na usg. A beta kochana niestety do powtórki, trzymam kciukiByłam na usg i widać pecherzyk ciążowy 0,32 mm wiec jeden ewakuował się tak sadze co o tym sądzicie ??
Ale czemu jedną? Przecież możesz zginać rękę, tam nie ma już przecież zadnej igły tylko cieniutki wężyk. Dajesz maleńka dajeszStaram sie to podkrecac ale jakos nue rusza ciezko tak jedna reka, jakies to sztywne. Juz leci 3.5 h a jeszcze pewnie z 2 poleci, chyba tu uswierkne, a zaraz jeszcze musze siez tym do toalety dostac, to bedzie wyprawa zycia[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
nooo, to tak przekręć, żeby ten niebieski dziubek był na 150, potem dalej i dalej - i od czasu do czasu patrz czy się nie zacina, bo u mnie w kilku momentach przestawało lecieć