reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Za wczesnir moim zdaniem na pecherzyk
@PaulinkaP chyba że zaliczyłaś przy okazji naturalsa. [emoji848]
Też mi się wydaje, że za wcześnie na pęcherzyk. U mnie beta była liczona w tysiącach (już nie pamiętam ile) a pęcherzyki były ledwo widoczne. To był 4 tydzień któryś dzień ciąży wtedy.

Nie wiem co o tym wszystkim myślic mam zrobić bete za 2 dni ja to myśle ze jeden się ewakuował i dlatego trochę zwolniła bo jak by nie było to nadal rośnie ,nie wiem co on tam widział ale dał mi zdjęcie i na zdjęciu jest 0,32 mm zaznaczony pecherzyk tak powiedział ,nie wiem co o tym sądzić jak myślicie mogłobyc tak ze jeden się ewakuował ???? I dlatego tak słabo przyrasta

Nie wiem co o tym wszystkim myślic mam zrobić bete za 2 dni ja to myśle ze jeden się ewakuował i dlatego trochę zwolniła bo jak by nie było to nadal rośnie ,nie wiem co on tam widział ale dał mi zdjęcie i na zdjęciu jest 0,32 mm zaznaczony pecherzyk tak powiedział ,nie wiem co o tym sądzić jak myślicie mogłobyc tak ze jeden się ewakuował ???? I dlatego tak słabo przyrasta
Możliwe że jest to przyczyna że beta tak zwolniła przez ewakuację jednego ale koniecznie musisz to jeszcze sprawdzić. A możesz wstawić do zdjęcie?;-)

Paulina , dlaczego slabo?

Moze tak byc. Ale to wszystko okaże sie po 48 godzinach czy przyrist bedzie prawidlowy. Pecherzyk widac jak beta jest kolo tysiacs z tego co kojarze

@PaulinkaP kochana nie nakręcaj się w żadną stronę sprawdź pojutrze na spokojnie kochana trzymamy kciuki za skarbulka - może dr ma wyjątkowe zdolności, a beta cóż już takie z nią tu chocki klocki widziałyśmy, że nie powala ale daje nadzieję!

reklama
Do góry