Ja też uważam że beta koniecznie do powtórzenia. No dziwne właśnie że już widział bo ja na pierwszym USG byłam 14dpt i nic a nic nie było widac. Mimo wszystko trzymam kciuki:-*Byłam na usg i widać pecherzyk ciążowy 0,32 mm wiec jeden ewakuował się tak sadze co o tym sądzicie ??
reklama
Justin87
Fanka BB :)
@PaulinkaP chyba że zaliczyłaś przy okazji naturalsa. [emoji848]Za wczesnir moim zdaniem na pecherzyk
Też mi się wydaje, że za wcześnie na pęcherzyk. U mnie beta była liczona w tysiącach (już nie pamiętam ile) a pęcherzyki były ledwo widoczne. To był 4 tydzień któryś dzień ciąży wtedy.
Nie wiem co o tym wszystkim myślic mam zrobić bete za 2 dni ja to myśle ze jeden się ewakuował i dlatego trochę zwolniła bo jak by nie było to nadal rośnie ,nie wiem co on tam widział ale dał mi zdjęcie i na zdjęciu jest 0,32 mm zaznaczony pecherzyk tak powiedział ,nie wiem co o tym sądzić jak myślicie mogłobyc tak ze jeden się ewakuował ???? I dlatego tak słabo przyrasta
Możliwe że jest to przyczyna że beta tak zwolniła przez ewakuację jednego ale koniecznie musisz to jeszcze sprawdzić. A możesz wstawić do zdjęcie?;-)Nie wiem co o tym wszystkim myślic mam zrobić bete za 2 dni ja to myśle ze jeden się ewakuował i dlatego trochę zwolniła bo jak by nie było to nadal rośnie ,nie wiem co on tam widział ale dał mi zdjęcie i na zdjęciu jest 0,32 mm zaznaczony pecherzyk tak powiedział ,nie wiem co o tym sądzić jak myślicie mogłobyc tak ze jeden się ewakuował ???? I dlatego tak słabo przyrasta
edloteh
Też o tym pomyślałam [emoji51] tyle że przy takiej becie to i tak nie mógłby go zobaczyć [emoji15]@PaulinkaP chyba że zaliczyłaś przy okazji naturalsa. [emoji848]
Jak się wstawia zdjęcieMożliwe że jest to przyczyna że beta tak zwolniła przez ewakuację jednego ale koniecznie musisz to jeszcze sprawdzić. A możesz wstawić do zdjęcie?;-)
annemarie
Paulina , dlaczego slabo?Nie wiem co o tym wszystkim myślic mam zrobić bete za 2 dni ja to myśle ze jeden się ewakuował i dlatego trochę zwolniła bo jak by nie było to nadal rośnie ,nie wiem co on tam widział ale dał mi zdjęcie i na zdjęciu jest 0,32 mm zaznaczony pecherzyk tak powiedział ,nie wiem co o tym sądzić jak myślicie mogłobyc tak ze jeden się ewakuował ???? I dlatego tak słabo przyrasta
misis188
Moze tak byc. Ale to wszystko okaże sie po 48 godzinach czy przyrist bedzie prawidlowy. Pecherzyk widac jak beta jest kolo tysiacs z tego co kojarzeNie wiem co o tym wszystkim myślic mam zrobić bete za 2 dni ja to myśle ze jeden się ewakuował i dlatego trochę zwolniła bo jak by nie było to nadal rośnie ,nie wiem co on tam widział ale dał mi zdjęcie i na zdjęciu jest 0,32 mm zaznaczony pecherzyk tak powiedział ,nie wiem co o tym sądzić jak myślicie mogłobyc tak ze jeden się ewakuował ???? I dlatego tak słabo przyrasta
redferrari
@PaulinkaP kochana nie nakręcaj się w żadną stronę sprawdź pojutrze na spokojnie kochana trzymamy kciuki za skarbulka - może dr ma wyjątkowe zdolności, a beta cóż już takie z nią tu chocki klocki widziałyśmy, że nie powala ale daje nadzieję!
reklama
Masz tam na dole jak piszesz wiadomosc wyślij plik zaznaczasz które zdjęcie czekasz aż się załaduje i gotowe;-)Jak się wstawia zdjęcie
Podziel się: