reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam do oddania wizytę u Imuunologa. Poradnia Profemina w Będzinie. Wizyta na nfz do Pani dr Elżbiety Papugi-Szela. Jakoś na połowe sierpnia, jakby ktoś był zainteresowany to sprawdzę dokładnie.
Wiem, że to nie Paśnik, ale może akurat ktoś będzie chętny. Ogólnie bardzo fajna babeczka i budząca zaufanie poradnia. Na NFZ to czemu by nie skorzystać z darmowej porady i zrobić kilka badań jak ktoś ma w miarę blisko. Ja do niej poszłam, że tak powiem bez poronień, "tylko" sam fakt 5ciu lat niepowodzeń, a przyjęła mnie niezwykle ciepło. Ja chciałam mieć wszystko przebadane przed decyzją o in-vitro. Życzyła mi mimo wszystko naturalnej ciąży i proszę udało się:) Także jak coś to zapraszam na priv.
Link do: Poradnia immunologiczna | immunolog na NFZ | Będzin

Dzieki [emoji173]️ oby z ta pupcia sie sprawdzilo :)
Tak tez o to pytalam ale powiedzieli, ze jutro juz moge leciec, lot niecale 2h wiec bedzie ok,a do lotniska teZ blisko. Musze juz do malej wracac bo moj mowi,.ze czuje sie jak matka samotnie wychowujaca dziecko [emoji6]
W tamtym roku była tu dziewczyna która z Uk latała do Czech i od razu po transferze poleciała do domu a dzisiaj już tą różowa pupkę ma po drugiej stronie brzucha. Nie ma się co stresować :)

reklama
Do góry