reklama
Margit2018
Fanka BB :)
W tym samym laboratorium?Dziewczyny mam wynik 8dpt 64,39 ,10dpt 113,10 ,12 dpt 154,20 coś mało urosło czyżby jeden się ewakuował ????
dżoasia
Paulinka beta na pewno do powtórzenia. Nie ma się co oszukiwać, jak na ten dzień trochę słaby przyrost. Dr jest pewien że to pęcherzyk ciążowy?Dziewczyny mam wynik 8dpt 64,39 ,10dpt 113,10 ,12 dpt 154,20 coś mało urosło czyżby jeden się ewakuował ????
edloteh
Byłam na usg i widać pecherzyk ciążowy 0,32 mm wiec jeden ewakuował się tak sadze co o tym sądzicie ??
Kochana, beta na pewno do sprawdzenia.
Przy takich wartościach nie widać jeszcze w macicy pęcherzyka. Nie wiem co twój dr widział [emoji15] ale nie mógł to być jeszcze pęcherzyk ciążowy.
Fajny gość to prawda wszyscy tam są kompetentni i specyficzni na swój sposób Mercik mi szczęście przyniósł bo pobrał raz 4 komórki dobre nigdy tyle nie miałam za 1 zamachem
aiinsonia, post: 16943474, member: 171955"]Fajny gość to prawda wszyscy tam są kompetentni i specyficzni na swój sposób Mercik mi szczęście przyniósł bo pobrał raz 4 komórki dobre nigdy tyle nie miałam za 1 zamachem [/QUOTE]
czy mozesz napisac cos wiecej o Czerwińskiej?ona mi doradziła aby po pierwszej stymulacji zamrozic 2 komorki bo tylko tyle mialam, zaplacic za punkcje i kolejna stymulacja liczy sie wtedy jako pierwsza w pakiecie 2+1. nie zrobila na mnie zlego wrazenia. mam teraz w sobote jechac na usg i nie wiem czy do niej czy do dr Olszak Wąsik. doradzisz coś?chwale sobie tez dr Gajewską ale w te sobote jej nie bedzie.
misis188
Ja bylam 2 razy na wizycie i niby bylo ok. Bardzo zke wspomnienia mam jak zaczelam plamic, dr G byl na urlopie i zadzwonilam.na nr alarmowy czyli do niej i stwierdzila ze organizm zwalcza ciaze. Potem sie juz nie dziwilam jak szłam na prenatalne i w klinice nikogo nie bylo praktycznie i przezylam szok bo zawsze jak bylam to bylo pelno ludzi, ale jak z gabinetu wyszla ona to juz wszystko rozumialam. Potem dr G za kazdym razem mnie uspokajal jak do niego dzwonilam przy kolejnych plamienach a ta ze organizm zwalcza ciaze-no superJa jestem z niej bardzo zadowolona dzięki niej to się wszystko ułożyło jak sie ulozylo A masz jakieś źle wspomnienia co do niej?
misis188
Ty se te puzzle kupCzuję się bezobjawowo i mam ochotę walnąć się młotkiem i obudzić w czwartek.
misis188
Ale jesli jestes z niej zadowolona to dobrze. Ja tez jak jeszcze zastanawialam.sie nad gyncentrum gdzie nie bylo Grettki a Provita gdzie on byl to czytalam dobre opinie o niejJa jestem z niej bardzo zadowolona dzięki niej to się wszystko ułożyło jak sie ulozylo A masz jakieś źle wspomnienia co do niej?
reklama
misis188
Za wczesnir moim zdaniem na pecherzykByłam na usg i widać pecherzyk ciążowy 0,32 mm wiec jeden ewakuował się tak sadze co o tym sądzicie ??
Podziel się: