reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fajny gość to prawda wszyscy tam są kompetentni i specyficzni na swój sposób;) Mercik mi szczęście przyniósł bo pobrał raz 4 komórki dobre nigdy tyle nie miałam za 1 zamachem :)

aiinsonia, post: 16943474, member: 171955"]Fajny gość to prawda wszyscy tam są kompetentni i specyficzni na swój sposób;) Mercik mi szczęście przyniósł bo pobrał raz 4 komórki dobre nigdy tyle nie miałam za 1 zamachem :)[/QUOTE]
czy mozesz napisac cos wiecej o Czerwińskiej?ona mi doradziła aby po pierwszej stymulacji zamrozic 2 komorki bo tylko tyle mialam, zaplacic za punkcje i kolejna stymulacja liczy sie wtedy jako pierwsza w pakiecie 2+1. nie zrobila na mnie zlego wrazenia. mam teraz w sobote jechac na usg i nie wiem czy do niej czy do dr Olszak Wąsik. doradzisz coś?chwale sobie tez dr Gajewską ale w te sobote jej nie bedzie.

Ja jestem z niej bardzo zadowolona dzięki niej to się wszystko ułożyło jak sie ulozylo ;) A masz jakieś źle wspomnienia co do niej?
Ja bylam 2 razy na wizycie i niby bylo ok. Bardzo zke wspomnienia mam jak zaczelam plamic, dr G byl na urlopie i zadzwonilam.na nr alarmowy czyli do niej i stwierdzila ze organizm zwalcza ciaze. Potem sie juz nie dziwilam jak szłam na prenatalne i w klinice nikogo nie bylo praktycznie i przezylam szok bo zawsze jak bylam to bylo pelno ludzi, ale jak z gabinetu wyszla ona to juz wszystko rozumialam. Potem dr G za kazdym razem mnie uspokajal jak do niego dzwonilam przy kolejnych plamienach a ta ze organizm zwalcza ciaze-no super

Ja jestem z niej bardzo zadowolona dzięki niej to się wszystko ułożyło jak sie ulozylo ;) A masz jakieś źle wspomnienia co do niej?
Ale jesli jestes z niej zadowolona to dobrze. Ja tez jak jeszcze zastanawialam.sie nad gyncentrum gdzie nie bylo Grettki a Provita gdzie on byl to czytalam dobre opinie o niej

reklama
Do góry