misis188
Fanka BB :)
za dwa śliczne maluszki. Jak hodowla kosztuje 600 zl. Co oni kozwa wymyslili?Oby oby oby bo hodowla do 5tej doby kosztuje 600 zl lepiej zeby jutro mrozili
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
za dwa śliczne maluszki. Jak hodowla kosztuje 600 zl. Co oni kozwa wymyslili?Oby oby oby bo hodowla do 5tej doby kosztuje 600 zl lepiej zeby jutro mrozili
Kozwa to jaja. Ja mam 2bkastki i nic wiecej nie placilam oprocz za mrożenieChyba w czwartek 9dpt, a powtórzę w sobotę 11dpt. Powinna być wtedy jasność..
@Vorreiavereunbimbo a Ty idziesz w środę?
@dżoasia @tamiza co do tej dopłaty za 5 dobę, to mi też ostatnio kazali podpisać zgodę, że jeżeli będę chciała przedłużoną hodowlę to jest opłata itp. Więc coś pozmieniali...
Także Asia, jeszcze ruszą z kopyta te Twoje Twixy i jutro będą miały 8
Dziewczynki samych dobrych wiesci dzisiaj!
@Agniecha1508
@Apsik1981 zlotych jajec
@Mieciu85 Mieczyslawie kciuki za sprawny przelot i miekkie ladowanie
@edloteh a ty kiedy jakis podgladzik masz? Czyzby dzisiaj?
@PaulinkaP za bete!
Jezu w zyciu nie do niej! Jakbym miala zmieniac Grettke to tylko na Mercika lub dr Piekarz-AdamczykZobaczysz że będziesz miała dzidziusia w Ciechocinku:* to naprawdę dobra klinika jeśli Ci się gretko znudzi idź do czerwinskiej ona ma inne metody leczenia w moim przypadku bardziej działały
Chyba pójdę w środę i powtórzę w piątek,ale to mi się zmienia w zależności od nastroju. Wczoraj np. twierdziłam,że wytrzymam do czwartkuChyba w czwartek 9dpt, a powtórzę w sobotę 11dpt. Powinna być wtedy jasność..
@Vorreiavereunbimbo a Ty idziesz w środę?
@dżoasia @tamiza co do tej dopłaty za 5 dobę, to mi też ostatnio kazali podpisać zgodę, że jeżeli będę chciała przedłużoną hodowlę to jest opłata itp. Więc coś pozmieniali...
Także Asia, jeszcze ruszą z kopyta te Twoje Twixy i jutro będą miały 8
za owocny transfer. Kto Ci robi?Dzieki Dzoasiu . Ja trzymam mocno za twoje maluchy!! Wlasnie czekam na drugie sniadanko z intralipidu, nawet nie kwestionowali soli fizjologicznej, dali swoja i grzecznie mieszaja
Podbijam [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️Dziewczynki samych dobrych wieści!
@Agniecha1508
@Apsik1981 zlotych jajec
@Mieciu85 Mieczyslawie kciuki za sprawny przelot i miekkie ladowanie
Kozwa to jaja. Ja mam 2bkastki i nic wiecej nie placilam oprocz za mrożenie