reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Chyba w czwartek 9dpt, a powtórzę w sobotę 11dpt. Powinna być wtedy jasność..

@Vorreiavereunbimbo a Ty idziesz w środę? ;)
@dżoasia @tamiza co do tej dopłaty za 5 dobę, to mi też ostatnio kazali podpisać zgodę, że jeżeli będę chciała przedłużoną hodowlę to jest opłata itp. Więc coś pozmieniali...
Także Asia, jeszcze ruszą z kopyta te Twoje Twixy i jutro będą miały 8 :)
Kozwa to jaja. Ja mam 2bkastki i nic wiecej nie placilam oprocz za mrożenie

Chyba w czwartek 9dpt, a powtórzę w sobotę 11dpt. Powinna być wtedy jasność..

@Vorreiavereunbimbo a Ty idziesz w środę? ;)
@dżoasia @tamiza co do tej dopłaty za 5 dobę, to mi też ostatnio kazali podpisać zgodę, że jeżeli będę chciała przedłużoną hodowlę to jest opłata itp. Więc coś pozmieniali...
Także Asia, jeszcze ruszą z kopyta te Twoje Twixy i jutro będą miały 8 :)
Chyba pójdę w środę i powtórzę w piątek,ale to mi się zmienia w zależności od nastroju. Wczoraj np. twierdziłam,że wytrzymam do czwartku :D

reklama
Kozwa to jaja. Ja mam 2bkastki i nic wiecej nie placilam oprocz za mrożenie

Ja tak samo nie bylo zadnej doplaty za hodowle blastek w marcu. Troche mnie dzis wkurzyli bo w programie jest napisane, ze assisted hatching jest objete, a kazali mi dzis 500zl doplacac. Ze niby tylko do 1 transferu jest ah w programie, ale w broszurce programu bylo ogolnie napisane, ze obejmuje ah, nic o pierwszym transferze. Musze sobie to sprawdzic.

Do góry