reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Po wizycie w Novum zdecydujemy, czy zostajemy w Invicie czy jednak zmieniamy na Novum. Powtorze badania od dr Paśnika i jak dostanę od niego zalecenia to będziemy startować. Ta bezczynność źle na mnie wpływa, jak pewnie na każda z nas..Ciepło jest, na zewnątrz tyle dzieciątek, serce pęka,że nie mam przy sobie takiej słodkiej maleńkiej istoty ☹
Wiem co czujesz... :( Ale nie można się poddawać póki nie spełnimy marzeń
Wy się leczycie w Warszawie?
@Lotta84 to powtórz badania od Pasnika i do dzieła... jak już zaczniesz je robić to będziesz czuła że już co i raz to bliżej celu .. ;)

reklama
Po wizycie w Novum zdecydujemy, czy zostajemy w Invicie czy jednak zmieniamy na Novum. Powtorze badania od dr Paśnika i jak dostanę od niego zalecenia to będziemy startować. Ta bezczynność źle na mnie wpływa, jak pewnie na każda z nas..Ciepło jest, na zewnątrz tyle dzieciątek, serce pęka,że nie mam przy sobie takiej słodkiej maleńkiej istoty ☹
Lotta pragnienie jest to i dziecko będzie. Trzeba tylko walczyć.

Jakie masz wrażenia o doktorze P. ja polubiłam go za spokój i brak pospiechu. Niestety jest teraz na urlopie i bardzo mi brakuje tego spokoju. Jutro mam wizytę u dr M. nie znam tego lekarza zabaczę jak będzie.
O doktorze M są różne opinie...
Wiem że dr P jest na urlopie, byłam u niego, w ostatnim dniu przed urlopem ;)
Oj ja to go podziwiam za to, że tak dzielnie odpowiada na wszystkie moje bardziej lub mniej mądre pytania :p:D
Bardzo go szanuje za to jakim jest człowiekiem dla nas... mimo że nie udało nam się na ta chwilę osiągnąć wymarzonego celu, ciąży , to absolutnie go za to nie obwiniam...
Czas zweryfikuje co będzie dalej....

Moim zdaniem to totalny brak szacunku do osoby, którą się niby kocha. Ona se będzie flaki wypruwać, a może się okazać że to jemu wystarczyłoby lekkie leczenie.
Dla mnie wzorem do naśladowania jest mąż @tamiza. O takim poświęceniu i zaangażowaniu ze strony mężczyzny można tylko pomarzyć.
Miło mi to słyszeć ❤️❤️❤️
Aczkolwiek nie nazwałbym tego poświęceniem tak samo chciał tego dziecka jak ja- poprostu dostosowal się do zaistniałej sytuacji i chwała mu za to !

reklama
O doktorze M są różne opinie...
Wiem że dr P jest na urlopie, byłam u niego, w ostatnim dniu przed urlopem ;)
Oj ja to go podziwiam za to, że tak dzielnie odpowiada na wszystkie moje bardziej lub mniej mądre pytania :p:D
Bardzo go szanuje za to jakim jest człowiekiem dla nas... mimo że nie udało nam się na ta chwilę osiągnąć wymarzonego celu, ciąży , to absolutnie go za to nie obwiniam...
Czas zweryfikuje co będzie dalej....
Ha ja też jeszcze z nim w piątek rozmawiałam. Dobry jest jak wykłada eksponaty na biurko i zaczyna długopisem pokazywać opowiadając co i jak. Co do M. to jutro napiszę jakie mam o nim wrażenia. Byłam w sobotę u jeszcze innego ale ten bardzo się spieszył bo miał duże opoźnienie.

Do góry