reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Po wizycie w Novum zdecydujemy, czy zostajemy w Invicie czy jednak zmieniamy na Novum. Powtorze badania od dr Paśnika i jak dostanę od niego zalecenia to będziemy startować. Ta bezczynność źle na mnie wpływa, jak pewnie na każda z nas..Ciepło jest, na zewnątrz tyle dzieciątek, serce pęka,że nie mam przy sobie takiej słodkiej maleńkiej istoty ☹
Wiem co czujesz... :( Ale nie można się poddawać póki nie spełnimy marzeń
Wy się leczycie w Warszawie?
@Lotta84 to powtórz badania od Pasnika i do dzieła... jak już zaczniesz je robić to będziesz czuła że już co i raz to bliżej celu .. ;)

reklama
Po wizycie w Novum zdecydujemy, czy zostajemy w Invicie czy jednak zmieniamy na Novum. Powtorze badania od dr Paśnika i jak dostanę od niego zalecenia to będziemy startować. Ta bezczynność źle na mnie wpływa, jak pewnie na każda z nas..Ciepło jest, na zewnątrz tyle dzieciątek, serce pęka,że nie mam przy sobie takiej słodkiej maleńkiej istoty ☹
Lotta pragnienie jest to i dziecko będzie. Trzeba tylko walczyć.

Jakie masz wrażenia o doktorze P. ja polubiłam go za spokój i brak pospiechu. Niestety jest teraz na urlopie i bardzo mi brakuje tego spokoju. Jutro mam wizytę u dr M. nie znam tego lekarza zabaczę jak będzie.
O doktorze M są różne opinie...
Wiem że dr P jest na urlopie, byłam u niego, w ostatnim dniu przed urlopem ;)
Oj ja to go podziwiam za to, że tak dzielnie odpowiada na wszystkie moje bardziej lub mniej mądre pytania :p:D
Bardzo go szanuje za to jakim jest człowiekiem dla nas... mimo że nie udało nam się na ta chwilę osiągnąć wymarzonego celu, ciąży , to absolutnie go za to nie obwiniam...
Czas zweryfikuje co będzie dalej....

Moim zdaniem to totalny brak szacunku do osoby, którą się niby kocha. Ona se będzie flaki wypruwać, a może się okazać że to jemu wystarczyłoby lekkie leczenie.
Dla mnie wzorem do naśladowania jest mąż @tamiza. O takim poświęceniu i zaangażowaniu ze strony mężczyzny można tylko pomarzyć.
Miło mi to słyszeć ❤️❤️❤️
Aczkolwiek nie nazwałbym tego poświęceniem tak samo chciał tego dziecka jak ja- poprostu dostosowal się do zaistniałej sytuacji i chwała mu za to !

reklama
O doktorze M są różne opinie...
Wiem że dr P jest na urlopie, byłam u niego, w ostatnim dniu przed urlopem ;)
Oj ja to go podziwiam za to, że tak dzielnie odpowiada na wszystkie moje bardziej lub mniej mądre pytania :p:D
Bardzo go szanuje za to jakim jest człowiekiem dla nas... mimo że nie udało nam się na ta chwilę osiągnąć wymarzonego celu, ciąży , to absolutnie go za to nie obwiniam...
Czas zweryfikuje co będzie dalej....
Ha ja też jeszcze z nim w piątek rozmawiałam. Dobry jest jak wykłada eksponaty na biurko i zaczyna długopisem pokazywać opowiadając co i jak. Co do M. to jutro napiszę jakie mam o nim wrażenia. Byłam w sobotę u jeszcze innego ale ten bardzo się spieszył bo miał duże opoźnienie.

Do góry