U
użytkowniczka v
Gość
Właśnie miałam Cię Kurcia pytać czy coś czujesz. Ja już powoli zaczynam świrować,a gdzie tam czwartekNooo ja nic nie czuje. Takze tez wolałabym zeby plecy bolaly czy cos. Cokolwiek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie miałam Cię Kurcia pytać czy coś czujesz. Ja już powoli zaczynam świrować,a gdzie tam czwartekNooo ja nic nie czuje. Takze tez wolałabym zeby plecy bolaly czy cos. Cokolwiek.
Dzięki Asiu :* My trzymamy kciuki za Twoje zarodeczki co by się pięknie dzieliły!@Vorreiavereunbimbo @Kurcia @anett96 Trzymam mocno kciuki za wasze bety w tym tygodniu!! Nieważne czy z objawami czy bez, niech będą wysokie do nieba:*
Tez swiruje troszke.Właśnie miałam Cię Kurcia pytać czy coś czujesz. Ja już powoli zaczynam świrować,a gdzie tam czwartek
@Vorreiavereunbimbo @Kurcia @anett96 Trzymam mocno kciuki za wasze bety w tym tygodniu!! Nieważne czy z objawami czy bez, niech będą wysokie do nieba:*
Trzymam za wspaniale 3 piekne zarodki. Dawaj znac z samego rana!!!
Lotta do kogo w Novum idziecie?
Baaardzooo dobry wybór. Od niej mam córeczkę, tz. stara gwardia i konsultuje się z szefem. Trzymaj się niej.Na pierwszą wizytę zapisałam się do dr Taszyckiej. Cieżko z terminami, więc nie miałam za dużego wyboru. Co o niej sądzicie? Ktoś się u niej leczył?