reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymam kciuki za powodzenie przy transferze. Zakładam że miałaś już inny citroen na własnym cyklu i nie wyszło. Ja jestem na etapie godzenia się że bede miała tylko jedno dziecko.

Ja tez powoli przyzwyczajam sie do tej perspektywy, aczkolwiek mam nadzieje, ze nam sie uda. W lutym mielismy pierwsza wizyte w klinice, plan byl taki, ze mam podchodzic do in vitro, nawet nie wiedzialam wtedy o kd. Okazalo sie, ze moje amh jest niskie i lekarz chcial mnie stymulowac ale ja podsunelam pomysl o kd. Dla mnie akurat ta decyzja byla latwa, po prostu chcialam zmaksymalizowac nasze szanse. Mieszkamy za granica, a in vitro w polsce wiec cala procedura jest troche bardziej skomplikwana do zorganizowania, urlop, opieka nad dzieckiem itd. Po poerwszym transferze zahaczylam jeszcze o immunologie, gdzie wyszlo pare drobnych rzeczy ale nic wielkiego wiec teraz obstawiona wieksza iloscia lekow podchodze do drugiego transferu. Ile lat ma twoje dzieciatko? :)

Czesc Wojowniczki:) to chyba wlasciwe okreslenie dla nas :p chcialam sie pochwalic ze wracam do "gry". Po nebatywnie zakonczonym podejsciu w kwietniu nabralam sil i zaczynamy na nowo. Ide dlugim protokolem i jestem juz przy menopurze. Mam zmniejszona dawke zeby uniknac hiperki. Poprzedniej ounkcji za dobrze nie wspominam. Za tydzien w piatek podgladanie pecherzykow:) jesli sa dziewczyny ktore beda mialy punkcje za ok 1.5 tyg to ujawaniajcie sie hehe bedzie mi razniej:)
Gratuluje wszystkim dziewczynom ktorym sie udalo w czasie kiedy sie nie odzywalam:) @Justin87 Ciebie kojarze wiec Tobie gratuluje " osobiscie" :) @dżoasia widze ze Ty juz po pobraniu takze kciuki trzymam zeby sie pieknie zaplodnily Twoje jajeczka:):):)

Czesc Wojowniczki:) to chyba wlasciwe okreslenie dla nas [emoji14] chcialam sie pochwalic ze wracam do "gry". Po nebatywnie zakonczonym podejsciu w kwietniu nabralam sil i zaczynamy na nowo. Ide dlugim protokolem i jestem juz przy menopurze. Mam zmniejszona dawke zeby uniknac hiperki. Poprzedniej ounkcji za dobrze nie wspominam. Za tydzien w piatek podgladanie pecherzykow:) jesli sa dziewczyny ktore beda mialy punkcje za ok 1.5 tyg to ujawaniajcie sie hehe bedzie mi razniej:)
Gratuluje wszystkim dziewczynom ktorym sie udalo w czasie kiedy sie nie odzywalam:) @Justin87 Ciebie kojarze wiec Tobie gratuluje " osobiscie" :) @dżoasia widze ze Ty juz po pobraniu takze kciuki trzymam zeby sie pieknie zaplodnily Twoje jajeczka:):):)
Cześć. [emoji8] super, że już działasz. Jak się czujesz? Jaki masz plan działania? Chcecie trzymać zarodki do 5 doby? Zmieniałaś klinikę?

A QUOTE="dżoasia: 16939257, member: 172922"]Powiem ci ze mi tez bardzo ona podeszla bo z charaktetu jest pofobna do mohej ingi z krk;) nastepna wizyta na pewno u niej bo G tak czy inaczej jeszcze nie bedzie. to moze cie gdzies widzialam na korytarzu :D
Ja wlasnie na gonalu i menopurze taki kijowy rezultat mam. Jesli bede miec nastepny to chce tez jednak dlugi i te same leki co za pierwszym razem w innej klinice.[/QUOTE]
a zdradzisz czym bylas stymulowana w pierwszej klinice? mi Gajewska proponuje menopur i gonal teraz a gretka sam menopur w dawce 300. dawniej w gamecie bralam puregon 275 i bylo 5 komorek. nie wiem komu teraz zaufać. a jakie dawki menopuru i gonalu miałaś teraz?Ja dzisiaj w Ciechovinku bylam od 11.40 do 13.30 wiec moze widzialysmy sie.

reklama
Do góry