reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia Mentorko moja ❤❤❤ tak jak juz dziewczyny pisały 3 to nie 0 , jeszcze będziesz narzekać jak te 3 małe bąble zaczną Ci pyskowac :p:D trzymam za was ogromne kciuki ✊✊✊ i wiem ze sie uda , teraz odpocznij wyluzuj sie i zabieraj maluchy do domu najszybciej jak sie da :)
@Kurcia ❤❤ wyczekuje Twojej bety ✊✊✊ kciuki zaciśnięte , oby Ci się bliźniaki zrobiły :p

@PaulinkaP ❤❤❤ kochana cudownie w końcu i na Ciebie przyszla pora , kochana więc Tobie życzę przytulania muszli:p:p:p i biore przyklad z Ciebie , urodziny 25 mam we wrzesniu i jak by ktos pytał to tez chce taki prezent:p:p:p:p:biggrin2::tak:
@lama70 lamciu a Ty mi daj znac czy termin jest wolny czy juz sprzedany:rofl::rofl2:

Miłego Słonecznego dnia :)

A tak na marginesie , to kurde tylko jeden wieczór mnie nie bylo i sie odkopać nie mogłam , tyle piszecie:cool2:

reklama
Do góry