dżoasia
Fanka BB :)
Paznokiety i do domuCzyli mowisz tylko nozki i starczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paznokiety i do domuCzyli mowisz tylko nozki i starczy
20 w Białymstoku a tu nie wiem kiedy iść wcześniej aby zobaczyć już serduszka ?hurra to kiedy wizyta u lekarza teraz mamuśka
Myslisz ze tylko hmm pytalam lekarza to pozwolilPaznokiety i do domu
@labelladurmiente plan masz dobry ;-)
Czas zweryfikuje co dalej, jednak uważam że jesteś zbyt piękna kobieta aby być długo samej...
Książe na rumaku gdzieś czeka...
Nigdy nic nie miala .oprocz tego razu jak inteligencja wziela gore i sprobowalam raz w brzuch go zrobić, tydzien byla masakra@annemarie czy mialas moze uczulenie po agolutinie bo wlasnie dzis zobaczylam ze po wczorajszym zastrzyku spuchlo mi miejsce wstrzykniecia ale nie boli nie piecze jest troszke czerwone. Zastanawiam sie czy to od zastrzyku czy moze pozna reakcja na waciki nasaczone alkoholem ktore na poczatku stosowala mi pielegniarka ktora przyjezdzala do mnie do domu
Ja tez tak mialam miec ale balam.sie po doswiadczeniach @Ewunka i napisalam do docenta czy moge odstawic po 34 tc i najpierw kazal odstawić acard a 5 dni pozniej heparyne. Tylko u mnie ta heparyna byla tak profilaktycznie
Ja bym sie chyba bala jakiegos dziadostwa zlapac. Ale w sumie jak dr pozwolil i jezioro super czyste to mozesz probowacMyslisz ze tylko hmm pytalam lekarza to pozwolil
Chyba zle mi sie rozeszlo bedzie siniak jak nicNigdy nic nie miala .oprocz tego razu jak inteligencja wziela gore i sprobowalam raz w brzuch go zrobić, tydzien byla masakra
Ja byn zamiast tamponu wcisnela ze 2 proniotykiKochane mam pytanie wybieram sie nad jezioro i tak sie zastanawiam czy zabezpieczyc sie ewentualnie tamponem czy to jeszcze gorsze zlo