Myslisz ze tylko hmm pytalam lekarza to pozwolil
Gosiu zależy jakie to jezioro. Jak czyste to myślę, że możesz się moczyć, tylko najlepiej po wyjściu z wody przebierz strój na suchą bawełnianą bieliznę (chyba że to plaża nudystów ).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myslisz ze tylko hmm pytalam lekarza to pozwolil
Ja też poluje na wizytę. Dajcie znać jeśli któraś zrezygnuje please xjak udało ci sie zdobyc tą wizyte
kochana ja tez szukam wolnego terminu czy ktoś nie ma do oddaniaJa też poluje na wizytę. Dajcie znać jeśli któraś zrezygnuje please x
Asia obie zaskoczycie :-) wiesz że czasami i trzy wystarczą.. Asia czyli ten płyn oznacza hiperke???Lipa jak nie wiem. Jest tylko 3. Reszta byla pusciusienka. Przynajmniej nie mam dylematu czy robic transfer czy nie bo tak czy srak odroczony ze wzgledu na plyn w macicy.
@Kurcia wez zaskocz i daj nadzieje...
Kochana a kto ta profilaktyke Ci zalecił? Bo ja tez mialam profilaktycznie i napisalam.do docenta czy moge odstawic
@edloteh A czemu najgorszej? Jakim protokołem idziesz?Chyba sporo z tego wyniku zabrały te mniejsze jajka, których miałaś sporo. Ale powiem ci, że najważniejsze by była z tego ciąża. Za mocarze [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Ja jestem w trakcie 5 stymulacji [emoji15] i zdecydowanie najgorszej jak na razie. Zobaczymy jak to się potoczy.
To zapytaj poten czy możesz odłożyć juz. Ja nie mialam wskazan tak jak mowie i po konsultacji z wujkiem Jarkiem odlozylamLekarka która przeprowadziła całą procedurę, a prowadząca ciążę utrzymała leki :-)