reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

To teraz mi kochana wytłumacz krok po kroku jak to u nich wygląda.??
Kiedy się płaci?? Czy od razu za wszystko?? Czy wymagają jeszcze jakiś badań?? Czy będę płacić za wizyty w czasie przygotowań i za badania krwi, czy to już w cenę wliczone. I jak kwotowo długi protokół wygląda?? Czy oni załatwiają leki??

reklama
niestety nie będę ci mogła pomóc. nigdy nie miałam długiego protokolu, poza tym jestem w programie więc ja płaciłam jednorazowo a poza programem nie wiem. leki kupujesz u nich ale mozesz poprosić o receptę i kupić na własną rekę. są dwie apteki ww polsce o których wiem które sprzedają te leki( jeszcze zalezy czym będziesz stymulowana)

Wiem, że w aptece w Bytomiu maja Pregnyl a ponoć go trudno dostać:) a mówiła mi mgr że oni są od trudnych spraw:) i mieszczą się przy jednej klinice leczenia niepłodności więc może duże prawdopodobieństwo że będą mieli i leki do stymulacji

A czy te apteki co mówisz są na śląsku??
No i take badania mam powtórzyć

Estradiol (E2)1
IMMUNODIAGNOSTYKAFSH Hormon folikulotropowy1
IMMUNODIAGNOSTYKALH-Hormon luteinizujšcy1
IMMUNODIAGNOSTYKAProlaktyna1
IMMUNODIAGNOSTYKATSH Hormon tyreotropowy1
AUTOIMMUNOLOGIA METODĄ ELISAP/c anty-TPO (p. peroksydazie tarcz.)1
IMMUNODIAGNOSTYKAAMH ( Hormon anty Mulerowski )14
Łączna cena badań wynosi 257

To nie fair. Kiedy ja siedzę czekam aż zaczniecie pisać to tu cisza. Idę spać. Pewnie jak wrócę tu jutro to będę miała do przeczytania 20stron. Dobranoc :-D

Ja wiem o aptece w białymstoku i w krakowie. ja kupowałam w krakowie a część w klinice. badania masz standardowe , wiem że bakteriologię chcą mieć miesięczną więc też potem pewnie będziesz musiłą zrobić ale i to ci doktorek powie jak będzie trzeba.

reklama
Ponoć jak dostałam odpowiedz z fundacji to już mam to dofinansowanie.
Chcę mieć zabieg w styczniu, a lekarz kazał się zglosić dwa cykle przed. Zapisałam się na 6 grudnia do niego, wiec może jednak w lutym się zmieszczę.
Hola może napisz do fundacji i ci 3 tys dofinansują.

Do góry