reklama
Never give up
Fanka BB :)
@Kurcia prawie jak wczorajsze zaćmienie księżycaNo dzisiaj mistrzostwo swiata w zastrzyku.
Galaktyka jak sie patrzy. Zobacz załącznik 882214
Podobnie zrobiłam....też dostałam 5 mg ale po czasie jak zmierzyłam kwas foliowy i wskoczył mi ciut ponad normę to zaprzestałam@dżoasia powodzeniaaaaaaaa kto robi punkcje?
Oby byly zlote jajka i wszystkie pieknie sie zaplodnily!!!!!
Co do kwasu to Ci juz pisalam ze mi Pasnik dal 5mg syntetyku przy mthfr... i mowil zeby mieszac z metylem. Ale ja tych 5mg nie biore. Boje sie bo kwas i tak mam lekko ponad norme.
dżoasia
G-K@dżoasia powodzeniaaaaaaaa kto robi punkcje?
Oby byly zlote jajka i wszystkie pieknie sie zaplodnily!!!!!
Co do kwasu to Ci juz pisalam ze mi Pasnik dal 5mg syntetyku przy mthfr... i mowil zeby mieszac z metylem. Ale ja tych 5mg nie biore. Boje sie bo kwas i tak mam lekko ponad norme.
Ej bo moj bidok sie stresuje ze mu w wc kaza robic robote gdzie tam jest pokoik zwierzen dla panow?
Powodzenia trzymam kciuki@Biedroneczka83 tak na chlopski rozum - skoro twoj doktorek twierdzi, ze masz problem z przyswajaniem to trzeba wlasnie zaopatrzec sie w latwo przyswajalna forme, a nie lykac gigantyczna dawke syntetyku, z ktorym wg niego masz przeciez problem, zeby przyswoic. Tylko z tym metylem to nie polecam sie calkowicie na metyl przerzucac tylko wlasnie ta mieszanke. To tak z wlasnego przykladu, bo mi posamym metylu homocysteine znowu wywalilo.
A transfer Ty masz planowany w tym cyklu?
dżoasia
Zobaczymy ile bedzie jajec i zarodkowPowodzenia trzymam kciuki
A transfer Ty masz planowany w tym cyklu?
Never give up
Dziewczyny robiły w uda :-)Girls gdzie jeszcze mogę robić zastrzyki z clexane poza brzuchem? Już mam tak obolaly od tych 2 miesięcy że szok...
Never give up
@Gotart Dawaj te wymioty do mnie chętnie przyjmę je na klatęTrochę mam. Ale myślę, że jak ktoś nie wie, że jestem w ciąży to raczej jeszcze się nie dopatrzy,bo luźne ubrania noszę.
G-K
Ej bo moj bidok sie stresuje ze mu w wc kaza robic robote gdzie tam jest pokoik zwierzen dla panow?
Na samym końcu po prawej stronie Jest tam kamerka i oczekujące na punkcję mogą podglądać
Słodkich snów i owocnego jajobrania
reklama
misis188
Podziel się: