Ze jesc tez nie mozna ? Nie no bez jaj mamie sie zaraz maliny zaczna zamierzam sie najesc
Dziewczyny, maliny można, sok z malin można. Nie można naparu z liści krzewu malinowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ze jesc tez nie mozna ? Nie no bez jaj mamie sie zaraz maliny zaczna zamierzam sie najesc
Moim zdaniem Femibion ma lepszy skład, jest chyba wiecej tej metyowanej formy i dodatkowo jeszcze napewno witamina D3, E,C jod biotynę, B6, B12, B1 i B2 oraz niacynę i kwas pantotenowyZobacz załącznik 882279
Asiu obecnie kupilm sobie pragnę plus i to biore jako zestaw witamin. Czyli ta dawka w tych witaminach wystarczy i więcej nie trzeba?
A ten kwas foliowy w dużej dawce zapisał mi w lutym po pozytywnym teście dopiero. Jakby teraz dobrze poszło to zapytam co i jak i pogadam co słyszałam
Napewno przy MTHFR jest problem z wchłanianiem i wtedy, wg zaleceń Pani genetyk, powinno sie brać właśnie ta zmetylowaną formę. Powiedziała, że jak przy wysokim kwasie foliowym homocysteina jest powyżej 15 (nie pamiętam jednostek) to ona poleca taki kwas foliowy z internetowego sklepu dla sportowców, a powyżej 8 wystarczy jakis z apteki-oczywiscie forma zmetylowana, więc myślę, że samo określenie poziomu kwasu foliowego to nie wszystko, tutaj nakłada się jeszcze więcej rzeczy, a ja piszę tylko dla przypadku z MTHFR w heterozygocie.Ja przy pierwszej ciąży przy PCo dostawałam kwas foliowy w wysokiej dawce na receptę bo podobne problem z wchłanianiem maja kobity z PCO.
Tylko wypij do dna ! Baw się dobrzeDzięki! Jeden z moich cichych toastów jutro bedzie za Was! [emoji8]
Mowie ci, najlepiej sobie oznacz poziom kwasu we krwi i bedziesz wszystko wiedziec. Tu w pregnie masz mieszanke wiec ja mysle ze to wystarczyZobacz załącznik 882279
Asiu obecnie kupilm sobie pragnę plus i to biore jako zestaw witamin. Czyli ta dawka w tych witaminach wystarczy i więcej nie trzeba?
A ten kwas foliowy w dużej dawce zapisał mi w lutym po pozytywnym teście dopiero. Jakby teraz dobrze poszło to zapytam co i jak i pogadam co słyszałam
Kiedys lykalam pregne ale wlasnie jak poczytalam sklad femibionu to sie na niego przerzucilam.Moim zdaniem Femibion ma lepszy skład, jest chyba wiecej tej metyowanej formy i dodatkowo jeszcze napewno witamina D3, E,C jod biotynę, B6, B12, B1 i B2 oraz niacynę i kwas pantotenowy
tego nie wiem jeszcze, ale obawiam sie ze moze. A gdzie masz tatuaz? W jakims widocznym miejscu?