reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Szczerze Allegra to jak już nie możesz się doczekać, betka by na pewno ci wyszła, mi po inseminacji 10 dni już wyszła, a przecież zanim "zatransferują" to już dzidzia ma parę dni jest dobre kilkadziesiąt godzin więcej niż podczas inseminacji, gdzie dopiero gamety się łączą, zaczynają dzielić itd....

Wiem, myślałam nawet żeby na bete jechać dzisiaj, ale się boje wyniku i odwlekam ... no a teraz to i tak już musze poczekać do poniedziałku bo w weekend laboratoria nie działają ;-) Powtarzam sobie jak mantrę - "Niech dzidzia (lub 2 dzidzie) zostaną ze mną" i głaszcze ten mój brzuszek, mężowi też kazałam ... echh no zobaczymy. W poniedziałek już nie ma odwrotu, muszę jechać na będę ... no chyba że poczekam jeszcze do 14 dpt :-)

Alegra ja zawsze nie mogłam się doczekać, po 14 dniach to i sikaniec ci wyjdzie, jak mi doktor Z:nerd: kazał po 14 dniach od IUI robić, ja zawsze wcześniej, bym wiedziała, czy te ich drogie leki potrzebnie biorę:szok:

reklama
Benle, tak mi przykro. Bądź dzielna i trzymaj się Kochana.
I najważniejsza sprawa- nie poddawaj się, tylko walcz, póki sił starczy i funduszy oczywiście.
Wspieram Cię mentalnie.

A wszystkie dziewczyny i tak są z Tobą, bo w "kupie" raźniej ;)

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_timeline-photos_1616175.jpg

Do góry