reklama
Alegoria83
Aktywna w BB
Przeczytałam.
retiolandia
Fanka BB :)
alegra - głowa do góry jeśli czujesz się tak, jak przed okresem to właśnie tak ma być, ja nie byłam w stanie odróżnić mojej ciąży od przedokresowych symptomów. Kiedy będziesz testowac?
Alegoria83
Aktywna w BB
Idę na test z krwi 29.10 (12 dpt) ... ech to czekanie. Przy pierwszych próbach robiłam testy sikane prawie codziennie do momentu pojawienia się @ nawet jak wychodziły negatywne, a teraz się po prostu boje wyniku i odwlekam ten moment ile się da ;-)
Różyczka82
Cześć
Jestem tu całkiem świeża...
I w sumie nie wiem jeszcze jak sie poruszać po forum.
Mam pytanie - jestem w 6dpt (2gie in vitro w tym roku :-()...oczywiście za wcześnie jeszcze na robienie testu...ale tak mnie brzuch boli - jak przed @, piersi też...tak się zastanawiam - szukając chyba nadzieji - czy u tych z Was, którym sie udało - też były takie objawy? Czy to ewidentnie oznacza że nadchodzi @?? Tracę już nadzieję....
Jestem tu całkiem świeża...
I w sumie nie wiem jeszcze jak sie poruszać po forum.
Mam pytanie - jestem w 6dpt (2gie in vitro w tym roku :-()...oczywiście za wcześnie jeszcze na robienie testu...ale tak mnie brzuch boli - jak przed @, piersi też...tak się zastanawiam - szukając chyba nadzieji - czy u tych z Was, którym sie udało - też były takie objawy? Czy to ewidentnie oznacza że nadchodzi @?? Tracę już nadzieję....
Alegoria83
Aktywna w BB
Rozumiem Cię, lepiej dmuchać na zimne
retiolandia
alegra - to już niedługo, rozumiem Cię z tym odwlekaniem testów sikanych też tak robiłam
reklama
Molla
Lawendowy masz jak ja komuś zawsze doradzę, mówią na mnie dobra duszka i wróżka, bo i wyczucia mam na innych wiarygodne, ale na siebie, nawet często jestem zła na siebie, bo wiem że nie zachowuję się jak trzeba, że komuś bym radziła by robił inaczej a sama robię odwrotnie dzięki za zaproszonko, nie wiem jak je zaakceptować
Podziel się: