reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Idę na test z krwi 29.10 (12 dpt) ... ech to czekanie. Przy pierwszych próbach robiłam testy sikane prawie codziennie do momentu pojawienia się @ nawet jak wychodziły negatywne, a teraz się po prostu boje wyniku i odwlekam ten moment ile się da ;-)

Cześć

Jestem tu całkiem świeża...
I w sumie nie wiem jeszcze jak sie poruszać po forum.
Mam pytanie - jestem w 6dpt (2gie in vitro w tym roku :-()...oczywiście za wcześnie jeszcze na robienie testu...ale tak mnie brzuch boli - jak przed @, piersi też...tak się zastanawiam - szukając chyba nadzieji - czy u tych z Was, którym sie udało - też były takie objawy? Czy to ewidentnie oznacza że nadchodzi @?? Tracę już nadzieję....

Nie chcę by ktoś może od nich przeczytał to, albo da im znać, że taka pisze, mnie by odrazu skojarzyli:-p, ale nie prawdę napisałam, tak jest

reklama
Lawendowy masz jak ja komuś zawsze doradzę, mówią na mnie dobra duszka i wróżka, bo i wyczucia mam na innych wiarygodne, ale na siebie:no:, nawet często jestem zła na siebie, bo wiem że nie zachowuję się jak trzeba, że komuś bym radziła by robił inaczej a sama robię odwrotnie:cool: dzięki za zaproszonko, nie wiem jak je zaakceptować:confused:

Do góry