reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf
Synevo lub Vitalabo

@dżoasia trzymam kciuki żeby coś jeszcze podrosło,a jak 4 uda się zapłodnić to i tak będzie piękny wynik
@Kurcia oki doki,mam nadzieję,że przetrę Ci ślady moją pozytywną betą :D
Btw, dziewczęta myślicie,że bezpiecznie będzie zastąpić neoparin fraxipariną? Bo sobie niedopilnowałam i mi się w poniedziałek kończy neoparin,a fraxi mam jeszcze całe dwa opakowania. Tak sie zastanawiam czy dzwonić po receptę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania ja mam duzo neoparinu, moge cie poratowac na kilka dni - tylko potem musialabys mi oddac zeby mi wystarczylo ;)
@dżoasia trzymam kciuki żeby coś jeszcze podrosło,a jak 4 uda się zapłodnić to i tak będzie piękny wynik
@Kurcia oki doki,mam nadzieję,że przetrę Ci ślady moją pozytywną betą :D
Btw, dziewczęta myślicie,że bezpiecznie będzie zastąpić neoparin fraxipariną? Bo sobie niedopilnowałam i mi się w poniedziałek kończy neoparin,a fraxi mam jeszcze całe dwa opakowania. Tak sie zastanawiam czy dzwonić do Ciechocinka po receptę...

reklama
Dziewczyny Pasnik odpisał ,żeby nie brać encortonu i ze kuracja tamta 14 dniowa trwała 3 mc .... No o teraz jestem w dupie nie wiem czy wywalczę ten cykl ,a dopier we wtorek będę wiedziała na czym stoję ,a do tego czasu coś musze działać .... jeśli wezmę encorton Np już jutro i jeśli we wtorek powiedzą stanowczo nie to jak mogę zredukować ta dawkę czy poprostu odstawić we środę i czekac na następna miesiączkę i zacząć od nowa ? Co proponujecie ? Boże jestem bezradna ...
Szczescie mi się wydaje że towarzyszy temu za dużo nerwów. Może jednak odpuść teraz i zrób transfer bez stresu i na spokojnie w następnym cyklu.

Do góry