reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wow! Ale wystrzelilas, szukałam tylko twoich postów. BRAWO!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą. Aaaa wszystkiego najlepszego z okazji cwiercwiecza! Życzę Ci nudnej ciąży, dwóch babli z różowymi dupeczkami, kwietniowego szaleństwa z pieluchami i wszystkiego czego tylko zapragniesz!

Brawo paulinka!!!!
Ol jjejjejejjejeje
Czwartek dniem super wieści!!!!
[emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274]

reklama
Wow! Ale wystrzelilas, szukałam tylko twoich postów. BRAWO!!!!!!!! Cieszę się razem z Tobą. Aaaa wszystkiego najlepszego z okazji cwiercwiecza! Życzę Ci nudnej ciąży, dwóch babli z różowymi dupeczkami, kwietniowego szaleństwa z pieluchami i wszystkiego czego tylko zapragniesz!
Dziękuje za życzenia ;) czuje się dobrze brzuch boli ale lekarz powiedziała

Nie uważam żeby była dziwna raczej racjonalna. Słucham od lekarza że wiąże się to z powikłania poronienie. Ja che mieć chociaż jedno dziecko jeśli będą dwa to będzie szczęście jakiego nie zaznaczam. Są tu dziewczyczyny które przez to przechodzą chce znać ich zdanie...
2 zarodki zawsze zwiekszaja szanse na powodzenie aczkolwiek nic nie gwarantuja. I tez trzeba miec ta swiadomosc ze jest mozliwosc ze beda blizniaki czy jestes w stanie to ogarnac jakby tak sie zdarzylo. Bo wiesz byly tu dziewczyny ktore braly 2 zarodki a pozniej placz ze one nie chcialy blizniakow i co teraz maja zrobic

reklama
Dziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf

Do góry