reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf
Synevo

Kochana, a jakie leki pottzebujesz bo ja mohe o dodatkowe recepty w pon poprosic jesli te same co ja. Albo moze twoja klinika ci wystawi jak wiedza, ze z zalecen Pasnika? U mnie z tym nie robia problemu.

Dziekuje, to nie chodzi o recepty bo to na pewno dostane tylko ja nie mam jak ich zrealizowac bo nie mieszkam w Polsce. Zobacze co na to powie doktor tutaj lokalnie.

@Mieciu85, tez tak mysle. Staram sie pocieszac ale ciezko zrozumiec ten los. Niby wiem ze moze byc gorzej, i ze niektorxy maja gorzej. Moje samopoczucie prawdopodobnie wiaze sie z tym ze jestem sama w domu od dwoch tygodni, chlopcy dzisiaj wracaja ale moj maz mnie bardzo wk* bo zrobil sobie tatuaz ktory mi sie BARDZO nie podoba i te negstywne emocje nie chca mnie opuscic :( W sumie rycze od wczoraj i nie moge sobie poradzic!

Przepraszam za smuty :(

@Kurcia, obys miala racje z tym brzuchalcem [emoji173]️

Ale sroda to u mnie 7 dzien. To obawiam sie ze byloby za wczesnie :(:(
Ale Ty lec w srode. Ja polece w czwartek. :)

Edit: nie umiem liczyć... sroda to bedzie 8dpt u mnie... ;P

Ostatnia edycja:
Dziewczyny Pasnik odpisał ,żeby nie brać encortonu i ze kuracja tamta 14 dniowa trwała 3 mc .... No o teraz jestem w dupie nie wiem czy wywalczę ten cykl ,a dopier we wtorek będę wiedziała na czym stoję ,a do tego czasu coś musze działać .... jeśli wezmę encorton Np już jutro i jeśli we wtorek powiedzą stanowczo nie to jak mogę zredukować ta dawkę czy poprostu odstawić we środę i czekac na następna miesiączkę i zacząć od nowa ? Co proponujecie ? Boże jestem bezradna ...

reklama
Dziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf
Ja robiłam wszystkie powyższe w INVICTA ;)

Do góry