reklama
dżoasia
Fanka BB :)
SynevoDziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf
misis188
Właśnie czekalam na wiesci od Ciebie. Kto Ci bedzie robil punkcje? A dzis jeszcze leki bierzesz czy tylko ovitrelle?Punkcja w sobote. Jajec nadal 4 i pelno drobnicy. Doktorek wierzy ze uda sie cos wiecej zniesc wiec byle tylko te 2 wiecej byly i bedzie git
JoannaRak
@JoannaRak Kochana nie smutaj się :* Przyjdzie i na Ciebie czas, że to Ty będziesz siedzieć z brzuchem i uśmiechać się sama do siebie cały czas ciesząc się tym, że wygrałaś jedną z najwazniejszych walk w swoim życiu
Dziekuje @Never give up, troche mi brakuje nadziei
JoannaRak
Kochana, a jakie leki pottzebujesz bo ja mohe o dodatkowe recepty w pon poprosic jesli te same co ja. Albo moze twoja klinika ci wystawi jak wiedza, ze z zalecen Pasnika? U mnie z tym nie robia problemu.
Dziekuje, to nie chodzi o recepty bo to na pewno dostane tylko ja nie mam jak ich zrealizowac bo nie mieszkam w Polsce. Zobacze co na to powie doktor tutaj lokalnie.
JoannaRak
@Mieciu85, tez tak mysle. Staram sie pocieszac ale ciezko zrozumiec ten los. Niby wiem ze moze byc gorzej, i ze niektorxy maja gorzej. Moje samopoczucie prawdopodobnie wiaze sie z tym ze jestem sama w domu od dwoch tygodni, chlopcy dzisiaj wracaja ale moj maz mnie bardzo wk* bo zrobil sobie tatuaz ktory mi sie BARDZO nie podoba i te negstywne emocje nie chca mnie opuscic W sumie rycze od wczoraj i nie moge sobie poradzic!
Przepraszam za smuty
@Kurcia, obys miala racje z tym brzuchalcem [emoji173]️
Przepraszam za smuty
@Kurcia, obys miala racje z tym brzuchalcem [emoji173]️
Szczescie1986
Dziewczyny Pasnik odpisał ,żeby nie brać encortonu i ze kuracja tamta 14 dniowa trwała 3 mc .... No o teraz jestem w dupie nie wiem czy wywalczę ten cykl ,a dopier we wtorek będę wiedziała na czym stoję ,a do tego czasu coś musze działać .... jeśli wezmę encorton Np już jutro i jeśli we wtorek powiedzą stanowczo nie to jak mogę zredukować ta dawkę czy poprostu odstawić we środę i czekac na następna miesiączkę i zacząć od nowa ? Co proponujecie ? Boże jestem bezradna ...
reklama
Never give up
Ja robiłam wszystkie powyższe w INVICTADziewczyny wiem że się powielam już któryś raz ale za cholerę nie pamiętam...
Podpowedzcie mi jeszcze raz, które labolatorium może mi zrobić
CYTOKINY TH1, Th2 ( test CBA)
Oraz
Przeciwciala ANA 1 ANA2 i ASA
Bo u mnie mi powiedzieli ze mogą mi zrobić ale nie dają gwarancji że przesyłka dojedzie na czas do Łodzi a badania tylko 450 zl a oni nie dają gwarancji... wtf
Podziel się: