reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ludzie nie zdają sobie sprawy. Mnie w weekend znajoma męża pytała ile mam lat i skwitowała,że najwyższy czas się starać. Jej mąż jej nagadał,że to nie zawsze jest tak łatwo. A ostatnio jak mnie z kolei moja koleżanka zaczęła nagabywać kiedy dziecko,to jej powiedziałam wprost,że nie możemy mieć i tak strasznie głupio jej aię zrobiło. Za każdym razem człowiek musiałby tak odpowiadać,to może za którymś razem przestaliby się wtrącać,ale też nie zawsze ma się ochotę przed każdym tłumaczyć.

Zgadza się, tym bardziej że nie kazdy chce mówić o invitro i o problemie. Dlatego warto w odpowiedzi zadać równie niewygodne pytanie i urwać temat:)

My też korzystamy:) tylko my takie głupole w ciąży używamy prezerwatyw:D bo boimy się jakichś niezdiagnozowanych bakterii u M. Wczoraj kupowałam 2 paczki, kasjer popatrzył na mój brzuch, na gumki, znowu na mój brzuch...gdybyście Wy widziały jego minę:-D

Ps. Ponoć seks w ciąży ma pozytywny wpływ na przebieg porodu:):):)

My od bardzooo niedawna próbujemy się znów do siebie z mężem zbliżyć po wielu miesiącach i też z prezerwatywą haha :-D nawet sprawdzaliśmy datę ważności :p a najzabawniejsze jest, jak mój nie wie jak się ma do tego zabrać, widać strach w oczach :-D

My od bardzooo niedawna próbujemy się znów do siebie z mężem zbliżyć po wielu miesiącach i też z prezerwatywą haha :-D nawet sprawdzaliśmy datę ważności :p a najzabawniejsze jest, jak mój nie wie jak się ma do tego zabrać, widać strach w oczach :-D
mój ma to samo :laugh2: jak chciałam ostatnio bo miałam jakiś dobry dzień to co usłyszałam? " boli mnie głowa, zmęczony jestem ":dry::errr: se myślę.... kara czy co za to że ja kiedyś tak mówiłam?:-D
A teraz to , że mała już o tu ma główkę na dole i on nie może tak :szok: A ja mówię " tak wsadź dwa palce i pociągnąć za włoski nawet się da jak główka już na dole " :dry:

Masakra :p nie to nie :laugh2:

reklama
Do góry